Μακάριος Λαζαρίδης: Προτεραιότητά μας ο πολίτης και στον Τομέα της Υγείας

Συνέχεια του κύκλου επαφών «Ο λόγος στους πολίτες» στον δήμο Νέστου από τον Σύμβουλο Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΟΣύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης επισκέφθηκε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, μαζί με τον βουλευτή Καβάλας και Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Παναγιωτόπουλο, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΗΜΤΟ Χρυσούπολης.

Οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Λαζαρίδης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας και να συζητήσουν με τους πολίτες, αλλά και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχαμε, σήμερα, την ευκαιρία μαζί με τον κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο να επισκεφθούμε το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης. Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται σε ένα πλαίσιο συναντήσεων με φορείς και πολίτες για να ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο τομέας της υγείας είναι στις βασικές προτεραιότητές της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτήν τη στιγμή, τα αρμόδια όργανα δουλεύουν καθημερινά με στόχο την κατάρτιση του Προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Προτεραιότητά μας αποτελεί ο πολίτης. Να μην ταλαιπωρείται και να μην εξευτελίζεται στους διαδρόμους των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας ο άνθρωπος».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις προοπτικές του δήμου Νέστου, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι επαφές που έχω ξεκινήσει σε ολόκληρο το νομό, με την κωδική ονομασία «Ο λόγος στους πολίτες», θα συνεχιστούν, θα ενταθούν σε όλα τα χωριά, σε όλες τις περιοχές του νομού καταγράφοντας τα προβλήματα. Ειδικότερα, ο Νέστος έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα. Έχει πρωτογενή τομέα, τουρισμό και ένα πολύ σημαντικό γεωθερμικό πεδίο. Όλα αυτά αποτελούν προτεραιότητες για τη Νέα Δημοκρατία, για όλους εμάς που αγαπάμε το νομό. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαστε διαρκώς κοντά στην κοινωνία για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Δεν θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αλλά, θα πρέπει να λυθούν τα πιο σημαντικά κατά προτεραιότητα».