ΟΝΝΕΔ Καβάλας: Διευρυμένη νομαρχιακή συνεδρίαση παρουσία του υπεύθυνου Επαρχιακών Οργανώσεων

Στη συνεδρίαση, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 35 στελέχη και μέλη της οργάνωσης, συζητήθηκαν οι επικείμενες δράσεις της οικείας ΟΝΝΕΔ, καθώς και θέματα πολιτικής επικαιρότητας

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη νομαρχιακή συνεδρίαση της ΟΝΝΕΔ Καβάλας στα γραφεία του κόμματος, επί της οδού Βενιζέλου 7, παρουσία του Υπεύθυνου Επαρχιακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Θάνου Κολοβού.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια Υπεύθυνος Επαρχιακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ επισκέπτεται την Νομαρχιακή Οργάνωση της Καβάλας. Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων του τμήματος Οργανώσεων Επαρχίας της ΟΝΝΕΔ, με επισκέψεις σε όλες τις Ν.Ε. της χώρας.

Στη συνεδρίαση στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 35 στελέχη και μέλη της οργάνωσης, συζητήθηκαν οι επικείμενες δράσεις της ΟΝΝΕΔ Καβάλας και θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Κατατέθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση τόσο της λειτουργίας των οργάνων όσο και της κατάρτισης ενός πλήρους πλάνου δράσεων και παρεμβάσεων από τη Νομαρχιακή Οργάνωση της Καβάλας. Η ΟΝΝΕΔ δηλώνει «παρούσα» στις εξελίξεις και έτοιμη για τις μεγάλες μάχες που έρχονται.

*Δελτίο Τύπου