Επίσκεψη Μακάριου Λαζαρίδη στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στα Κηπιά Καβάλας [φωτογραφίες]

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας συνεχάρη τον Θόδωρο Κοκκινίδη για τις δημιουργίες του και τόνισε την ανάγκη ο Πολιτισμός να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην αναπτυξιακή προοπτική του Νομού Καβάλας

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης επισκέφθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στα Κηπιά Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου από το δημιουργό των κέρινων ομοιωμάτων Θεόδωρο Κοκκινίδη. Το Μουσείο άνοιξε τις πύλες του στις 10 Μαρτίου 2010 και λειτουργεί καθημερινά, ενώ στους χώρους του φιλοξενούνται δεκάδες κέρινα ομοιώματα Ελλήνων και ξένων διάσημων προσωπικοτήτων.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Λαζαρίδης συνεχάρη τον κ. Κοκκινίδη για το σημαντικό καλλιτεχνικό του έργο, αλλά και για το όνειρο ζωής που εκπλήρωσε με την ίδρυση του Μουσείου στα Κηπιά, τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

«Ο Πολιτισμός οφείλουμε να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην αναπτυξιακή προοπτική του Νομού Καβάλας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης.