Εγκαίνια των νέων γραφείων του ΛΑΟΣ στην Καβάλα παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη [φωτογραφίες]

Λάβρος κατά κυβέρνησης, ΝΔ, Τουρκίας και Κομισιόν ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού από την Καβάλα-Τι είπε για τους αιχμάλωτους Έλληνες στρατιωτικούς και για το Άγιο Όρος-Οι απειλές από τους... χρηματοδοτούμενους του Σόρος το προηγούμενο βράδυ

Με την παρουσία γνωστών στελεχών του Πατριωτικού χώρου, αλλά και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 18 Μαρτίου 2018 τα εγκαίνια του νέου πολιτικού γραφείου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στην Καβάλα.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη και φυσικά του νέου προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του κόμματος και ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Καβάλας Παράσχου Αγανικόλα. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο ανεξάρτητος, εκλεγμένος με τη Χρυσή Αυγή, βουλευτής Νίκος Μίχος ο οποίος προσφάτως προσχώρησε στις τάξεις του ΛΑΟΣ, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και η πρώην βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου. Στην εκδήλωση βρέθηκε επίσης η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, αλλά και ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γάκης.

Κατά την άφιξή του στα γραφεία του κόμματος στην οδό Ομονοίας ο κ. Καρατζαφέρης μετέβη στον ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου έχοντας σύντομη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο, ενώ στη συνέχεια τα στελέχη του κόμματος έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα πριν πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του προέδρου.

«Στις επόμενες εκλογές θα δώσουμε ένα μάθημα στους οσφυοκάμπτες που πούλησαν την Ελλάδα»

Ο κ. Καρατζαφέρης ανοίγοντας την ομιλία του είπε: «Εμείς διαφέρουμε από όλους τους άλλους. Δεν προσκυνάμε! Και οι 4 που είμαστε εδώ, επειδή δεν προσκυνάμε τραβήξαμε τα πάνδεινα. Αλλά στις επόμενες εκλογές θα δώσουμε ένα μάθημα σε αυτούς τους οσφυοκάμπτες, σε αυτούς που πούλησαν την Ελλάδα! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, γνωστή εδώ ως τρόικα θέλει να αποδεκατίσει ότι αντιστέκεται σε αυτή την μηχανή του κιμά, που έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος. Με ανήμπορες κυβερνήσεις, προσκυνημένων, υπερφορολόγησαν το Άγιο Όρος, που δεν έχει την οικονομική αυτοτέλεια που είχε, και αυτό έγινε με σχέδιο για να βγει αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος ο πρεσβευτής των ΗΠΑ κ. Πάιατ, να μιλήσει μετά τα συλλαλητήρια για υβριδικό πόλεμο που κάνει το Άγιο Όρος. Θέλουν να αποδεκατίσουν το Άγιο Όρος και κυκλοφορούν φήμες ότι δήθεν εκεί γίνεται ξέπλυμα χρημάτων. Δεν πρέπει να αφήσουμε ανυπεράσπιστο το Περιβόλι της Παναγιάς. Ο Νίκος Μίχος τη Δευτέρα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό και του ξεκαθαρίζει γιατί πρέπει να άρει την φορολογία του Αγίου Όρους για να γίνει ένα αυτοτελές σημείο της Ορθοδοξίας».

«Ο Ερντογάν ό,τι χάσει από ανατολάς επιδιώκει να το πάρει από εμάς»

Στην συνέχεια ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στα Ελληνοτουρκικά και την κράτηση των δύο Ελλήνων αξιωματικών υποστηρίζοντας πως: «Είμαι ενθουσιασμένος με τον τόσο πολύ κόσμο που βλέπω εδώ, η κατάσταση είναι πολύ ζοφερή για την χώρα και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι εκείνοι που είναι στα πράγματα ότι έστω και προσωρινά πρέπει να ομονοήσουνε και να βρούνε την κατάλληλη σύνθεση να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο εξ ανατολών. Ο Ερντογάν έχει μία σειρά λόγους να είναι επιθετικός εις βάρος της Ελλάδος. Αντιλαμβάνεται ότι οι Αμερικανοί θα κάνουν Κουρδικό κράτος και ότι χάσει από ανατολάς να το πάρει από εμάς. Πρέπει να είμαστε αρκούντως προετοιμασμένοι.

»Καλούσα τις κυβερνήσεις από το 2011 σε επαγρύπνηση. Δεν είμαι σίγουρος ότι κάνουν ότι καλύτερο, έχουμε δύο Έλληνες αξιωματικούς ομήρους, φυλακισμένους, αιχμαλώτους εν καιρώ ειρήνης και κανείς δεν κάνει τίποτα! Σήμερα έκανα μία βαριά επιστολή προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, προς τον πρόεδρο της Κομισιόν και του Ευρωκοινοβουλίου λέγοντας τους πως στην Τουρκία είναι αιχμάλωτοι δύο πολίτες της ΕΕ που είναι αξιωματικοί, τι κάνετε για αυτό; Έχουν τεράστιες ευθύνες και δεν τις αναδεικνύουν οι ενδοτικοί κυβερνώντες.

»Όμως εάν όλα τα κόμματα στείλουμε μία επιστολή αντιλαμβάνεστε ότι θα στριμωχτεί πολύ ο κ. Ερντογάν. Κάνω πρόταση δημόσια, όλα τα κόμματα έχουμε ομάδες μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, εάν οι Λαϊκοί της ΝΔ, οι Σοσιαλιστές της κ. Γεννηματά, αν οι Αριστεροί του κ. Τσίπρα και εμείς οι Ευρωσκεπτικιστές κάνουμε ένα μίτινγκ στην Αλεξανδρούπολη και έρθουν 500 ευρωβουλευτές -που το έχω κάνει 2 φορές στην Μακεδονία- θα δείτε πως θα αλλάξουν τα πράγματα. Δεν ξέρω, φτάνω με σοβαρές υποψίες σε ακραία συμπεράσματα, ότι κάποιοι φοβούνται να αναμετρηθούν. Εάν δεν δείξεις την δύναμη σου ο άλλος δεν σε υπολογίζει και όλα αυτά τα χρόνια εμείς μιλάγαμε για βούτυρο και κανόνια, τώρα λοιπόν ας φάνε το βούτυρο».

«Όλους μάς ενώνει η Ελλάδα, όλους μας ενώνει η ορθοδοξία»

Την ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ άνοιξαν με σύντομους χαιρετισμούς τα στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν στην πολιτική εκδήλωση με πρώτο τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Παράσχο Αγανικόλα ο οποίος είπε: «Ξεκινήσαμε έναν αγνό πατριωτικό αγώνα με τον πρόεδρο μας μπας και μπορέσουμε και αλλάξουμε την κατάσταση στην χώρα. Όλους μας ενώνει η Ελλάδα, όλους μας ενώνει η ορθοδοξία! Ο απόλυτος πατριωτικός φορέας, ο Ορθόδοξος φορέας των Ελλήνων είναι σήμερα εδώ».

«Γιώργο Καρατζαφέρη λείπεις από το Κοινοβούλιο, λείπει η φωνή σου, όπως λείπουν και άλλες πατριωτικές φωνές»

Από την πλευρά του ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως: «Εγκαινιάζουμε μία νέα εθνική κυψέλη, ελπιδοφόρα για την Ελλάδα μας και τα παιδιά μας. Γιώργο Καρατζαφέρη λείπεις, λείπεις από το Κοινοβούλιο, λείπει η φωνή σου όπως λείπουν και άλλες πατριωτικές φωνές! Μας ενώνει η αγάπη για την πατρίδα, για την οικογένεια, για τις αξίες, για την Μακεδονία μας! Εμείς δεν δολοφονήσαμε ποτέ την αλήθεια! Ο πρόεδρος είπε αυτές τις αλήθειες και σήμερα δικαιώνεται! Δεν κλέψαμε τα όνειρα της ελληνικής νεολαίας που σήμερα ψάχνουν τα διαβατήρια τους να φύγουν στο εξωτερικό».

«Να ζευγαρώσουν αυτοί με μετανάστες και να αφήσουν τους Έλληνες ήσυχους»

Τέλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής ο οποίος προσχώρησε στο ΛΑΟΣ Νίκος Μίχος υποστήριξε: «Ο Α.πόστολος Γκλέτσος βγήκε και έκανε μία δήλωση, ζευγαρώστε λέει με μετανάστες να φτιάξουμε το νέο έθνος! Να ζευγαρώσουν αυτοί τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους και τους υπόλοιπους Έλληνες να τους αφήσουν ήσυχους! Όταν θα έρθει η ώρα και αναλάβει η εθνική κυβέρνηση με τον Γ. Καρατζαφέρη όλοι αυτοί θα πάνε στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν! Χθες ήρθαν κάποια φερέφωνα στα γραφεία εδώ και απειλούσαν για την παρουσία μου εδώ. Δίνω το μήνυμα πως δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε με τίποτα τον αγώνα μας όποιες και να είναι οι απειλές από τους χρηματοδοτούμενους από τις τράπεζες του Σόρος».

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια των γραφείων του ΛΑΟΣ στην Καβάλα