«Φαρμακερό» σχόλιο Σιμιτσή για την παρουσία Τσανάκα στα εγκαίνια των γραφείων του ΛΑΟΣ

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο τ. δήμαρχος το «παρών» της δημάρχου στην πολιτική εκδήλωση «συνδέοντάς» την με τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Μαρτίου 2018 ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός εγκαινίασε τα νέα του γραφεία στην Καβάλα, επί της οδού Ομονοίας 133 (διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ) παρουσία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής (ανεξάρτητος πλέον) Νίκου Μίχο και του πρώην Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσε και η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα για να στηρίξει, όπως δήλωσε, τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και νέο πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΛΑΟΣ Παράσχο Αγανικόλα.

Το γεγονός της παρουσίας της δημάρχου σχολίασε δηκτικά μέσω facebook ο τ. δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, γράφοντας αναλυτικά:

«Σήμερα βρίσκομαι εδώ για να με στηρίξει στην προσπάθειά μου ο Παράσχος Αγανικόλας. Ο οποίος ξέρει πιστεύω να σκέφτεται σωστά, ξέρει να συγκρατεί τον εαυτό του και να μην παρεκτρέπεται σε ατραπούς επικίνδυνες. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Είμαι μια εξαιρετική δήμαρχος που αξίζει τον κόπο να με στηρίξετε».

Αυτά ήθελε να πει η κ. Τσανάκα, που βρέθηκε στα εγκαίνια των γραφείων του ΛΑΟΣ, μαζί με τους κυρίους Γ. Καρατζαφέρη, Π. Ψωμιάδη και Π. Αγανικόλα.

Το σκέφτηκε όμως καλύτερα και δήλωσε τα εξής: «Σήμερα βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω την προσπάθεια του Παράσχου Αγανικόλα. Ο οποίος ξέρει πιστεύω να σκέφτεται σωστά, ξέρει να συγκρατεί τον εαυτό του και να μην παρεκτρέπεται σε ατραπούς επικίνδυνες. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί που αξίζει τον κόπο να τον στηρίξουμε».

Κάπως έτσι προχωρά η πολιτική ζωή του τόπου…».