Κώστας Μορφίδης: Συγχαρητήρια στην Ιωάννα Ξουλόγη που μας γέμισε περηφάνια!

Μήνυμα του βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ για τις διακρίσεις την Καβαλιώτισσας πρωταθλήτριας της ενόργανης

Με ένα ωραίο πρόγραμμα, στις ασκήσεις εδάφους, η Ιωάννα Ξουλόγη κατέκτησε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 το ασημένιο μετάλλιο στον πρώτο αγώνα από τα παγκόσμια κύπελλα που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν). Η πρωταθλήτρια της ενόργανης συγκέντρωσε 12,733 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Άνα Ντέρεκ από την Κροατία με 13,533 και το χάλκινο η Ντεμέτ Μουτλού από την Τουρκία με 12,566.

Νωρίτερα στη δοκό ισορροπίας η Ιωάννα Ξουλόγη ήρθε 4η με 12,000 και η Εβελίνα Μάγια 7η με 11,700. Πρώτευσε η Σουάν Λούο (κίνα) με 13,400 και ακολούθησαν η Ζιάκι Λιού (Κίνα) με 12.933 και η Οκσάνα Χουσοβίτινα (Ουζμπεκιστάν) με 12,866.

Με αφορμή την επιτυχία της Καβαλιώτισσας (με καταγωγή από το Παγγαίο) αθλήτριας, ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια ενόργανης, Ιωάννα Ξουλόγη για την κατάκτηση του Ασημένιο μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Μπακού καθώς επίσης και για την 4η θέση που κατέλαβε στη δοκό ισορροπίας.

Η δήλωση της μετά το τέλος του τελικού, “ο επιμένων νικά” συνοψίζει την τεράστια προσπάθεια της που τελικά την οδήγησε στο βάθρο.

Υπενθύμισε για μία ακόμα φορά ότι υπάρχουν πολλά άλλα αθλήματα-εκτός του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ- που φέρνουν επιτυχίες στη χώρα μας και ως πολιτεία καλούμαστε να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας που μας γεμίζουν με περηφάνια!

Και πάλι συγχαρητήρια»!