Επίσκεψη-αστραπή του Κυριάκου Μητσοτάκη στον δήμο Νέστου [φωτογραφίες]

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με στελέχη και φίλους του κόμματος, καθώς και με τη δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, πριν μεταβεί αρχικά στο Διδυμότειχο και στη συνέχεια στην Ορεστιάδα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της 25ης Μαρτίου 2018 και λίγο μετά της 08:30 έφθασε αεροπορικώς στο αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» προκειμένου να μεταβεί από εκεί οδικώς, αρχικά στο Διδυμότειχο προκειμένου να παρακολουθήσει την Θεία Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου και στη συνέχεια στην Ορεστιάδα, όπου και παρακολούθησε την μαθητική και την στρατιωτική παρέλαση.

Κατά την διέλευση του κ. Μητσοτάκη για ακόμη μια φορά από τον Νέστο, στελέχη αλλά και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι πληροφορήθηκαν το γεγονός, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Καβάλας η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Νέστου παρευρέθηκε στην υποδοχή με τον πρόεδρό της Φώτη Πασχαλίδη, τον Γενικό Γραμματέα ΝΔ Νέστου Κώστα Χιώτη, καθώς και τον Σωτήριο Παπαδόπουλο (ΝΟΔΕ Καβάλας) όπου και συνομίλησαν με τον πρόεδρο της ΝΔ, καθώς και με τον Γραμματέα της Πολιτική Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη.

Από την Καβάλα παρευρέθηκαν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο  βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Θόδωρο Μαρκόπουλο, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη και Κώστα Αντωνιάδη, περιφερειακοί σύμβουλοί, ο εντεταλμένος για θέματα αγροτικής ανάπτυξης περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Σωτήρης Παπαδόπουλος, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Καλαντζής, η πολιτευτής της ΝΔ Βάσω Παπουτσή-Μήττα, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας Προέδρου Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Χαράλαμπος Δράκος και η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καβάλας Μαρίνα Φιλιππίδου, καθώς και αρκετά στελέχη του κόμματος από τους Νομούς Καβάλας και Ξάνθης.

Η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Νέστου εύχεται σε όλους χρόνια πολλά καλά και ευλογημένα. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται.

*Δελτίο Τύπου