Άμεση η απάντηση του δήμου Καβάλας στο «φωτορεπορτάζ» του Μάκη Παπαδόπουλου: Κωμικοτραγικό να κατακρίνει έργα που και ο ίδιος ψήφισε!

«Τον ενοχλεί ό,τι καλό γίνεται και δυστυχώς γι' αυτόν δεν το κρύβει» - Η «εικόνα» των γηπέδων της Καλαμίτσας αποδίδεται στη ριζική ανακαίνιση που βρίσκεται σε εξέλιξη!

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας του Μάκη Παπαδόπουλου για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν τα γήπεδα του τέννις στην Καλαμίτσα (διαβάστε την και δείτε τις σχετικές φωτογραφίες εδώ) και η Διοίκηση του δήμου Καβάλας σπεύδει να απαντήσει, κάνοντας λόγο για «πλήρη άγνοια» ή/και «λαϊκισμό».

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή διευκρινίζει ότι το «φωτορεπορτάζ» που ανέβασε ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας δεν αποτυπώνει παρά την εικόνα των εγκαταστάσεων που βρίσκονται ένα στάδιο πριν τη ριζική ανακαίνιση μέσα από εργολαβία που έχει ήδη ξεκινήσει και την οποία, μάλιστα, ψήφισα και ο… ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος!

Το δελτίο Τύπου της Διοίκησης «μιλάει» για «κωμικοτραγικές» καταστάσεις, «χρεώνοντας» στον δημοτικό σύμβουλο προεκλογικό πανικό που έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και τη διασπορά «αναληθειών και διαστρεβλωμένων γεγονότων».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της απάντησης της Δημοτικής Αρχής.

Πλήρης άγνοια, λαϊκισμός ή και τα δυο;

«Ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος, είναι γνωστό ότι προτιμά να κρύβεται πίσω από το ασφαλές γι’ αυτόν περιβάλλον, των πολλών και φλύαρων δελτίων τύπου. Κατά κανόνα βέβαια, εκτός από φλύαρα, είναι και αναληθή, τουλάχιστον.

Τι έκανε λοιπόν πάλι; Έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ταρτάν των γηπέδων τένις, για τα οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη εργολαβία προκειμένου να αντικατασταθούν με τρία ολοκαίνουργια γήπεδα!

Επίσης, τράβηξε φωτογραφίες από τις κερκίδες όπου αποξηλώθηκαν τα παλιά καθίσματα για τα τοποθετηθούν νέα, καθώς και άλλες φωτογραφίες από τα συγκεκριμένα γήπεδα τα οποία βρίσκονται στο στάδιο ξηλώματος και απομάκρυνσης όλων όσων πρόκειται να αντικατασταθούν!

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι πως όλα αυτά έχουν περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο και έχουν εγκριθεί και ψηφιστεί!

Το ερώτημα που γεννάται είναι αν ήταν ωσεί παρών στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ή αν λαϊκίζει συνειδητά κατά την προσφιλή του τακτική.

Αυτό βέβαια μόνος ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει με τη ασφαλή γι αυτόν λύση των «πολυσπούδαστων» δελτίων τύπου που εκδίδει.

Όσο για τα σκουπίδια, αυτά βρίσκονται εκτός αθλητικής εγκατάστασης και είναι αποτέλεσμα της ανωριμότητας, όπως πολλά ΜΜΕ θίγουν κατά καιρούς (εσχάτως Kavala Post, που αν δεν κάνουμε λάθος είναι οι ίδιες φωτογραφίες), μερίδας δημοτών που μετατρέπουν συγκεκριμένους χώρους σε χωματερές.
(Σε αναμονή του επόμενου δελτίου τύπου ή ανάρτησης που παρέχει την ασφάλεια της μη αντιπαράθεσης και την δυνατότητα διασποράς αναληθειών και διαστρεβλωμένων γεγονότων).

Υ.Γ. 1: Η κατάσταση είναι ακόμη πιο κωμικοτραγική, καθώς αν ενθυμούμαστε καλά, το εν λόγω έργο στα γήπεδα τένις πριν περίπου ένα χρόνο το ψήφισε και ο ίδιος!!!!!

Υ.Γ. 2: Είναι φανερή η ενόχληση του για τις εξελίξεις σε Βερούλειο, τη συνέχιση με αμείωτο ρυθμό των ασφαλτοστρώσεων, την δημιουργία νέων παιδικών χαρών κλπ.

Τον ενοχλεί ό,τι καλό γίνεται και δυστυχώς γι’ αυτόν δεν το κρύβει».