Με «σαμαρικούς» τε και… «καραμανλικούς» ο Μακάριος στη Θεσσαλονίκη!

Επαφές με... νόημα του Συμβούλου Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συμπρωτεύουσα

ΟΜακάριος Λαζαρίδης «τρέχει». Από τη μέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού ανέθεσε, πέρα από τον ρόλο του Συμβούλου Επικοινωνίας του, και το «χαρτοφυλάκιο» των οικονομικών για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, έχει εγκατασταθεί στη γενέτειρα πόλη του, την Καβάλα, και «οργώνει» την ευρύτερη περιοχή.

Οι επαφές του Μακάριου είναι πολλές, καθημερινά. Συναντά αιρετούς, φορείς, πολίτες και, εννοείται, πολιτικά πρόσωπα. Δύο συναντήσεις του που προσφέρονται για πολλαπλές «αναγνώσεις» εντόπισε το myportal.gr, το οποίο «είδε» τον Μακάριο Λαζαρίδη να γευματίζει στη Θεσσαλονίκη με δύο πρόσωπα-«κλειδιά» της Νέας Δημοκρατίας που, μάλιστα, εκπροσωπούν δύο βασικούς «πυλώνες» του κόμματος.

Το δημοσίευμα έχει τον τίτλο «Τα γεύματα του Μακάριου» και αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Υπερκινητικός ο Μακάριος Λαζαρίδης και στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, που θεωρείται από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, γνωρίζει καλά ότι για να εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ στην Καβάλα θα χρειαστεί και τη στήριξη κάποιων γαλάζιων Θεσσαλονικέων που ξέρουν πολύ καλά τη γαλάζια ανθρωπογεωγραφία στον Βορρά. Έτσι άρχισε σειρά συναντήσεων σε όλη τη Μακεδονία, αλλά και τη διοργάνωση γευμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Σε ένα από αυτά συνέφαγε στο γνωστό Clochard με τον παλιό σαμαρικό και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Αντώνη Οικονόμου. Σε ένα άλλο (λίγο πιο δυτικά), στο πιο λαϊκό «Ελληνικό» εθεάθη να συζητά με τον καραμανλικό Βάκη Φραντζή.

Ας προσέξει μόνο. Μια παλιά πολιτική σοφία λέει ότι οι υποψήφιοι προεκλογικά βάζουν κιλά…».