Ο Στάθης Εριφυλλίδης αυτοβιογραφείται και θυμάται όλους τους… δρόμους που περπάτησε!

Ο πρώην δήμαρχος Καβάλας παρουσιάζει ανήμερα των γενεθλίων του το βιβλίο στο οποίο κατέγραψε την πορεία της ζωής του

ΗΠεριφερειακή Ενότητα Καβάλας, η Θρακική Εστία Καβάλας και οι Εκδόσεις «Ξυράφι» παρουσιάζουν την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στις 20:00, στο Αμφιθέατρο της ΠΕ Καβάλας «Γ. Παυλίδης» (πρώην Αμφιθέατρο Νομαρχίας) το βιβλίο του Πυρηνικού Ιατρού και πρώην δημάρχου Καβάλας Στάθη Εριφυλλίδη «Οι δρόμοι που περπάτησα».

Ουσιαστικά, πρόκειται για την αυτοβιογραφία του Στάθη Εριφυλλίδη ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος Καβάλας για οκτώ χρόνια και την οποία ο ίδιος επέλεξε να την παρουσιάσει ανήμερα των γενεθλίων του.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: η Μαθηματικός και Αντιπρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας Ελένη Κουλίδου, ο Ιατρός και πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης (Μίμης) Χριστοφιλογιάννης και ο πρώην Γενικός Διευθυντής του δήμου Καβάλας Αντώνης Χατζηραφαηλίδης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Γανίτης, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο δικηγόρος (και γιος του συγγραφέα) Γιάννης Εριφυλλίδης.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, η Θρακική Εστία Καβάλας θα τιμήσει το μέλος της και Θρακιώτη στην καταγωγή Στάθη Εριφυλλίδη.