Ετοιμάζεται για τις Δημοτικές Εκλογές ο Βαγγέλης Παππάς. Νέο προφίλ και «λίφτινγκ» στο λογότυπο της ΚΑΠ [φωτογραφίες]

Ο επικεφαλής της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης ξεκίνησε να ξεδιπλώνει τη νέα επικοινωνιακή του στρατηγική ενόψει του... 2019!

Ενάμιση χρόνο πριν από τις Δημοτικές Εκλογές του 2018, με τη διεξαγωγή τους να έχει πλέον μετατεθεί για τον μήνα Οκτώβριο σύμφωνα με τις «επιταγές» του νέου νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι» που προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών, ο Βαγγέλης Παππάς «δηλώνει» έτοιμος να διεκδικήσει για δεύτερη φορά τον δημαρχιακό θώκο.

Ο επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος «κατέβηκε» για πρώτη φορά ως υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας το 2014 ως επικεφαλής της παράταξης Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση και σήμερα όλα δείχνουν πως αυτήν τη φορά έχει την πρόθεση να διεκδικήσει ακόμη πιο οργανωμένα και με περισσότερες αξιώσεις τη θέση του «πρώτου δημότη» της Καβάλας.

Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται πως η επικοινωνιακή στρατηγική του ίδιου αλλά και της ΚΑΠ ξεκίνησε αρκετά πιο νωρίς. Τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, ο Βαγγέλης Παππάς «έντυσε» το προφίλ του στο facebook με τα νέα επικοινωνιακά «όπλα», ήτοι με νέα φωτογραφία-προφίλ αλλά και φωτογραφία-εξώφυλλο που «δίνει» και το νέο, ανανεωμένο λογότυπο της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης

Στη φωτογραφία-εξώφυλλο, ο Βαγγέλης Παππάς εμφανίζεται σε «μπαλκόνι» με φόντο την πόλη της Καβάλας από ψηλά και το κεντρικό σύνθημα «Όλοι μαζί για την Καβάλα που θέλουμε και αγαπάμε».