Στην Καβάλα για λίγες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα διανυκτερεύσει στην πόλη προκειμένου να μεταβεί την επόμενη μέρα στη Βουλγαρία-Άγνωστο αν και με ποιους θα συναντηθεί, πλην των κομματικών στελεχών της Καβάλας

Στην Καβάλα θα βρεθεί την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 ο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης όχι για το… συλλαλητήριο ενάντια στα διόδια, αλλά για να διανυκτερεύσει στην πόλη, προερχόμενος από την Ίμβρο, όπου θα παραστεί στα Θυρανοίξια του παρεκκλησίου Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τα οποία θα τελεστούν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, προκειμένου να μεταβεί το πρωί της επόμενης μέρας στη Σόφια της Βουλγαρίας οδικώς.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει ατζέντα συναντήσεων -αν και θεωρείται απίθανο, καθώς η επίσκεψη δεν έχει επίσημο χαρακτήρα- και φυσικά ούτε ποιους θα συναντήσει, πλην των τοπικών κομματικών στελεχών με τα οποία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει μια -έστω και σύντομη- συνάντηση.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.