Καβάλα: Σύμβουλος της πλειοψηφίας επικροτεί το «ξύλο» στον Μπουτάρη και ζητάει να παίρνουν και άλλοι… σειρά! [φωτογραφία]

Το στέλεχος της Δημοτικής Ομάδας της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα έκανε μια ανάρτηση στο facebook στη «γραμμή» όσων ζητούν... «αίμα», στοχοποιώντας, μάλιστα και τους... βουλευτές!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαΐου 2018 οι εικόνες αλλά και τα βίντεο που δείχνουν την επίθεση που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος έδωσε το «παρών» στην κεντρική εκδήλωση για τη Μέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.




Η συμπεριφορά του «πλήθους» καταδικάστηκε από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, ωστόσο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι έσπευσαν να… χαιρετίσουν τους προπηλακισμούς που δέχτηκε ο κ. Μπουτάρης! Ανάμεσά τους και ένας… αυτοδιοικητικός άνδρας, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την «Ανάσα» της Δήμητρας Τσανάκα!

Ο λόγος για τον Χρήστο Πασχαλίδη ο οποίος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 19 Μαΐου 2018 ανέβασε στο προφίλ του αυτό:

Ο κ. Πασχαλίδης, όχι μόνον επικρότησε το «ξύλο» στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά προέτρεψε να πάθουν τα ίδια και οι… βουλευτές τους οποίους αποκάλεσε συλλήβδην «προδότες»!

Ωστόσο, τα σχόλια που έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και ίσως και κατόπιν κάποιας «παρέμβασης» (;), μετά από λίγο ο ίδιος αφαίρεσε από την ανάρτησή του τον «θερμό» σχολιασμό του και αρκέστηκε στην παράθεση του βίντεο: