Χρήστος Πασχαλίδης: Ζητώ συγνώμη για την ανάρτησή μου και… παραιτούμαι!

Τι αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος στην επιστολή του - «Δεν με εκφράζουν πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται»!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις λίγες ώρες μόλις μετά την ανάρτηση στο facebook του δημοτικού συμβούλου Καβάλας Χρήστου Πασχαλίδη υπέρ της «επίθεσης» που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ και δείτε την ανάρτησή του εδώ).

Μετά και τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν αλλά και μετά τη «σκόνη» που σηκώθηκε εντός της ομάδας της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 ο κ. Πασχαλίδης υπέβαλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργο Γραμμένο την παραίτησή του.

Στην επιστολή του, ο τέως (πλέον) δημοτικός σύμβουλος αναφέρει τα εξής:

«Σε σχέση με την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη, θα ήθελα να διευκρινήσω τα εξής: Είχα δει δυστυχώς το βίντεο μόνο μέχρι το σημείο των αποδοκιμασιών. Σε καμμία περίπτωση δεν με εκφράζουν πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται.

Μπορεί πολλοί από τους Έλληνες να είναι αγανακτισμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, σε καμμία περίπτωση όμως δεν αποτελούν άλλοθι και δικαιολογία σε πράξεις βίας.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω πάντα τις συνέπειες των πράξεων μου και να μην κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω άμεσα την παραίτηση μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Καβαλας, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους συνδημότες μου».