Δήμαρχος Δοξάτου προς ΔΕΥΑ Καβάλας: Η Χούντα τελείωσε, το τζάμπα πέθανε…

Ο Δημήτρης Δαλακάκης έφυγε από την Εισαγγελία Καβάλας με Εισαγγελική Παραγγελία κατά της ΔΕΥΑΚ για το νερό των Πηγών-Έκανε λόγο για υπερβολικές αξιώσεις του δήμου Καβάλας και έστειλε μήνυμα σε Σταθάκη και TAP

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του δήμου Δοξάτου με τη ΔΕΥΑ Καβάλας για τη διάθεση του νερού της περιοχής, με τον δήμαρχο Δοξάτου Δημήτρη Δαλακάκη να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και να έχει ήδη στα χέρια του Εισαγγελική Παραγγελία για τη διαχείριση των νερών του δήμου Δοξάτου για τα οποία όπως ανέφερε για ακόμα μια φορά, μέχρι σήμερα η Καβάλα είχε υπερβολικές αξιώσεις.

Όπως αναφέρει η dramini.gr, ο κ. Δαλακάκης επανέλαβε ότι ο δήμος Καβάλας έχει κατασκευάσει  εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Δοξάτου δίκτυα υδροδότησης και δεν καταβάλλει το αντίστοιχο τίμημα προς τον εν λόγω δήμο στον οποίο βρίσκονται τα νερά.

Από την Εισαγγελία Καβάλας στην οποία βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 22 Μαΐου 2018 ο δήμαρχος Δοξάτου, δήλωσε: «Τέρμα η κοροϊδία. Μόλις αποκτήσαμε Εισαγγελική Παραγγελία κατά της ΔΕΥΑ Καβάλας για το νερό των Πηγών. Απαιτήσαμε και επιβάλλαμε το δίκαιο. Ο Δήμος Δοξάτου δεν ανέχεται άλλο την κοροϊδία της Χούντας με το νερό των Πηγών. Αν νομίζουν η ΔΕΥΑΚ, ο Σταθάκης και ο ΤΑΡ ότι θα μας πάρουν όλο το νερό, τους ενημερώνω ότι η Χούντα τελείωσε και ότι το τζάμπα πέθανε».