Πρωινή «συνδιάσκεψη» όλου του παλιού ΠΑΣΟΚ της Καβάλας [φωτογραφίες]

Νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί και βουλευτές συναντήθηκαν σε κεντρικό καφέ «εκτός ατζέντας» για μια χαλαρή συζήτηση με φόντο τις εκλογές, τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις και φυσικά το νέο και το παλιό ΠΑΣΟΚ, το... Ορθόδοξο

Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι όλο ή σχεδόν όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ της Καβάλας είχε πρωινή Σαββατιάτικη συγκέντρωση σε café της οδού Δοϊράνης. Στην πραγματικότητα, όμως, δε συνέβη αυτό.

Κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία διετέλεσαν σε κομβικές θέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή, απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ μαζί. Εικάζεται, δε, εκ της σύνθεσης της εικόνας ότι η συζήτηση στον πρωινό καφέ θα ήταν πολιτική. Άλλωστε, οι ίδιες οι πολιτικές συγκυρίες «ανοίγουν» την όρεξη για άφθονη πολιτική συζήτηση.

«Συνελήφθησαν», λοιπόν, από τον φακό εν ώρα πρωινού καφέ οι: Θανάσης Μπαμπαλίδης, Δημήτρης Παπουτσής, Γιώργος Γκόλνας, Ανδρέας Γράσσος, Νίκος Καραπιπερίδης, Κώστας Κουνάκος, Μενέλαος Κυριακίδης, Θόδωρος Μουριάδης, Κώστας Παπακοσμάς, Κωστής Σιμιτσής, Γιάννης Τσακλίδης, Γιάννης Στυμπίρης και Μάκης Κεβρεκάκης.