ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ: Ζητάει μέτωπο προοδευτικής και ισότιμης συνεργασίας, εν όψει εκλογών

Στην συγκρότηση ενός μετώπου που θα διοικήσει με σχέδιο και αποτελεσματικότητα την Περιφέρεια θα πρωτοστατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019

Οι εκλογές στον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης πλησιάζουν και στον ΣΥΡΙΖΑ, σε περιφερειακό επίπεδο, δηλώνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν την κουβέντα για την διαμόρφωση ενός ενωτικού και προοδευτικού μετώπου το οποίο θα διοικήσει την Περιφέρεια ΑΜΘ με σχέδιο, στόχους και αποτελεσματικότητα. Αυτό τονίζεται στην ανακοίνωση της Περιφερειακής συντονιστικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης όπου επισημαίνεται ότι η συνεργασία αυτή θα είναι ισότιμη με όλα τις δυνάμεις που θα την συγκροτούν εν όψει της νέας εποχής που ανατέλλει στην Ελλάδα μετά την έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση..!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ

«Για ένα πρωταγωνιστικό ρόλο της Περιφέρειάς μας…»

«Η Γραμματεία της ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ συνεδρίασε την Τετάρτη 6/6/2018 με θέμα τις Περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Εκτιμά πως στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κομοτηνής, με τη μεγάλη συμμετοχή φορέων και πολιτών, τον πλούσιο διάλογο που αναπτύχθηκε με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και τον Πρωθυπουργό, αναδείχτηκαν οι μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφέρειάς μας. Δεσμεύσεις δε της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού ήδη υλοποιούνται.

Υπογραμμίζει την ανάγκη για ανάδειξη μιας νέας Περιφερειακής αρχής, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, η οποία θα διοικήσει με σχέδιο, στόχους, αποτελεσματικότητα και με την πολιτική βούληση και ικανότητα να αντιστοιχηθεί με τις προσπάθειες της κυβέρνησης για παραγωγική ανασυγκρότηση και δίκαιη ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜΘ θα πρωτοστατήσουν στη συγκρότηση ενός πλατιού, ενωτικού, προοδευτικού μετώπου ισότιμης συνεργασίας για ένα πρωταγωνιστικό ρόλο της Περιφέρειάς μας στη νέα εποχή που ανοίγεται με το τέλος των μνημονίων και την έξοδο της χώρας από την κρίση».