ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Παναγιωτόπουλος και Δράκος σιωπούν για τις δηλώσεις Πριονίδη και εκτίθενται

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον βουλευτή και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καβάλας να πάρουν θέση, όπως και τις δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις, ειδάλλως αποδεικνύουν την ομηρία τους στην «ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος»

Στον απόηχο των πρώτων αντιδράσεων από τη δήλωση του δημοτικού συμβούλου του δήμου Παγγαίου Χρήστου Πριονίδη «Να σταμπάρουμε ποια είναι τα μαγαζιά των Αριστερών, να πάμε να τα σπάσουμε» την οποία αργότερα ανασκεύασε (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ), ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καβάλας Μπάμπη Δράκο να πάρουν θέση και να αποδείξουν ότι δεν είναι «όμηροι της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματος», ενώ αντίστοιχη πρόσκληση απευθύνει σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, καθώς και στις δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

Η εκκωφαντική σιωπή του, κατά τ’ άλλα λαλίστατου προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας, Μπάμπη Δράκου και του βουλευτή Καβάλας με τη ΝΔ, Νίκου Παναγιωτόπουλου σχετικά με τις δηλώσεις του μέλους τους και δημοτικού συμβούλου Παγγαίου, Χρήστου Πριονίδη τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Ενώ το θέμα έχει φτάσει στη δικαιοσύνη και ενώ τα ΜΜΕ όλης της χώρας αναπαράγουν τις ποινικά κολάσιμες προτροπές  του κ. Πριονίδη, οι κύριοι της τοπικής ΝΟΔΕ και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σφυρίζουν αδιάφορα.

  • Καλούμε τους «φιλελεύθερους» της τοπικής ΝΔ να απαντήσουν αν συμφωνούν ότι «είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τον εμφύλιο πόλεμο».
  • Αν συμφωνούν ότι «πρέπει να σταμπάρουμε τα αμάξια και τα σπίτια των αριστερών και να τα σπάσουμε»
  • Αν συμφωνούν με το κάλεσμα για «επίθεση κατά βούληση»
  • Αν συμφωνούν με τις άθλιες εκφράσεις για τους ομοφυλόφιλους

Η αμηχανία τους μπροστά στη μεγαλειώδη αναδίπλωση τους στο Μακεδονικό και η ομηρία της ηγεσίας από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος είναι προφανής. Αναμένουμε τις τοποθετήσεις των τοπικών στελεχών και του κ. Παναγιωτόπουλου, ο οποίος απ’ ό,τι βλέπουμε και από φωτογραφικό υλικό, έχει άριστες σχέσεις με τον κ. Πριονίδη.

Αναμένουμε τέλος και την καταδίκη των δηλώσεων και από τα υπόλοιπα κόμματα, τις δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου.