Πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα για εκδήλωση του ΚΕΑΣΜ

Παναγιωτόπουλος, Κικίλιας, Κουμουτσάκος και Λαζαρίδης θα συζητήσουν για το πώς η Δημοκρατία και η Ανάπτυξη συνδέονται με τη σταθερή εξωτερική πολιτική και την ισχυρή δημόσια ασφάλεια

Tο Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης», θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, στις 19:00, στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου Airotel Galaxy στην Καβάλα, εκδήλωση  με θέμα: «Εξωτερική Πολιτική και Δημόσια Ασφάλεια: Πυλώνες Δημοκρατίας και Ανάπτυξης».

Ομιλητές θα είναι  ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, θα  αναφερθεί σε θέματα Δικαιοσύνης και Θεσμών σε σχέση με την δημόσια ασφάλεια, ο Τομεάρχης Άμυνας, π. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Α’ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας,  θα μιλήσει για το θέμα της ασφάλειας, ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος, μέσα από την διπλωματική του εμπειρία και την θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο,  θα αναλύσει ποια είναι και πως επιτυγχάνεται μία πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική και ο Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με την εμπειρία του από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα μεταφέρει τις δικές του απόψεις και προτάσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Χαζηεμμανουήλ, ενώ  χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕ.ΑΣ.Μ. Γιάννης Παπαγεωργίου.

Μέσα από την εκδήλωση το ΚΕ.ΑΣ.Μ., στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου, θα επιχειρήσει να αναλύσει  το πώς η Δημοκρατία και η Ανάπτυξη συνδέονται με την σταθερή εξωτερική πολιτική και την ισχυρή δημόσια ασφάλεια που σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών.