Αυτοψία Σγουρίδη και τοπικών στελεχών των ΑΝΕΛ στον πλημμυροπαθή δήμο Νέστου

Ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πραγματοποίησε σειρά επαφών προκειμένου να καταγράψει και να μεταφέρει στην κυβέρνηση τα προβλήματα που άφησε πίσω της η θεομηνία, αλλά και να επισπεύσει την επίλυσή τους

Επίσκεψη ενημέρωσης στις πληγείσες από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τον δήμο Νέστου πραγματοποίησε κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Την επίσκεψη, η οποία οργανώθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή Νέστου του κινήματος, αποτελούσαν ο αντιπρόεδρος του κινήματος κ. Π. Σγουρίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού των ΑΝ.ΕΛΛ. κ. Α. Καραγιώργη, τον Συντονιστή ΠΕ Καβάλας κ. Γ. Χαρπαντίδη, τον Συντονιστή Νέστου κ. Χ. Λεπίδα και τα μέλη της Συντονιστικής Νέστου κ.κ. Θ. Μουμτζή και Σ. Βαφειάδη.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από συσκευαστήριο της ευρύτερης περιοχής όπου τα μέλη του κλιμακίου των ΑΝ.ΕΛΛ. συναντήθηκαν και ενημερώθηκαν διεξοδικά από γεωπόνους της ΕΑΣ και άλλους παράγοντες, για τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν από την πρωτοφανή για τα δεδομένα της περιοχής θεομηνία.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε στην Τοπική Κοινότητα Αγιάσματος, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Σγουρίδη για τα προβλήματα στις υποδομές του ΤΟΕΒ που προέκυψαν λόγω της θεομηνίας και ολοκληρώθηκε στο δημαρχείο Νέστου, όπου τα μέλη του κλιμακίου υποδέχθηκε και ενημέρωσε για πλείστα όσα ζητήματα ο δήμαρχος Νέστου κ. Β. Τσομπανόπουλος.

Έγινε λεπτομερής καταγραφή όλων των ζητημάτων που αναφέρθηκαν και από όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς με τους οποίους υπήρξε συνάντηση. Ζητήματα τα οποία ο κ. Σγουρίδης δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει προς την κεντρική κυβέρνηση, με την παράλληλη πίεση εκ μέρους του κινήματος των ΑΝ.ΕΛΛ. για την όσο το δυνατό συντομότερη επίλυσή τους.

*Δελτίο Τύπου