Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Οδύσσεια των Ελλήνων θα τελειώσει με τις εκλογές»

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι «4 λόγοι που... ΔΕΝ βγαίνουμε από τα Μνημόνια» infographic

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης για το διάγγελμα του Πρωθυπουργού από την Ιθάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας επιλέγοντας την Ιθάκη, έδωσε σήμερα άλλη μια κακόγουστη επικοινωνιακή παράσταση, που προκαλεί οργή και αγανάκτηση. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να τονώσει το ηθικό των στελεχών της καταρρέουσας Κυβέρνησής του, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και επιμένοντας να λέει ψέματα, να εξαπατά και να διχάζει.

Ό,τι όμως και να κάνει, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν πρόκειται να  τον πιστέψουν σε τίποτα.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ούτε τα Μνημόνια τελείωσαν, ούτε η λιτότητα.

Γνωρίζουν  ότι  τους φόρτωσε στην πλάτη λογαριασμό 100 δις ευρώ από ένα  τρίτο αχρείαστο Μνημόνιο λόγω της  τυχοδιωκτικής πολιτικής του, των  ανεύθυνων και δημαγωγικών επιλογών του, της δήθεν υπερήφανης διαπραγμάτευσής του και φυσικά του δημοψηφίσματος κωλοτούμπα.

Γνωρίζουν ότι – εξαιτίας των αδιέξοδων που προκάλεσε – θα αρχίσουν να πληρώνουν τους επόμενους μήνες και ένα νέο λογαριασμό από το τέταρτο Μνημόνιο που περιλαμβάνει μέτρα 5,1 δις ευρώ, με νέες μειώσεις συντάξεων, με αυξήσεις φόρων και εισφορών, αλλά και με πολύ αυστηρή εποπτεία και υψηλά πρωτογενή  πλεονάσματα.

Δυστυχώς, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες εξακολουθούν να είναι ακόμη δεμένοι πισθάγκωνα στο κατάρτι του ακυβέρνητου θαλασσοδαρμένου σαπιοκάραβου “ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ” που βουλιάζει.

Η Οδύσσειά τους όμως πλησιάζει στο τέλος της αφού οι εκλογές έρχονται και θα είναι αυτές που θα οδηγήσουν στη λύτρωση και θα τιμωρήσουν σκληρά τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο, που αντί για μια συγγνώμη εξακολουθούν να τους θεωρούν λωτοφάγους.

Βέβαια, δεν κάνει εντύπωση ο κυνισμός και η αλαζονεία τους, αφού η λέξη συγγνώμη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Άλλωστε δεν τόλμησαν να την πουν, έστω από ντροπή ή φιλότιμο, ούτε για την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.

Ενωμένοι και με τη δύναμη της αλήθειας θα πάμε μπροστά δημιουργώντας μια Πατρίδα καλύτερη για τη νέα γενιά, απαλλαγμένη οριστικά από το λαϊκισμό και το ψέμα».