Τρεις βουλευτές της ΝΔ το Σάββατο στην Καβάλα

Οι Σταύρος Καλαφάτης,Λευτέρης Αυγενάκης και Άννα Καραμανλή θα επισκεφτούν τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης θα συναντηθούν με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής, θα μιλήσουν σε εκδήλωση του κόμματος και θα παραστούν στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ...

Στα πλαίσια του προγράμματος επισκέψεων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε Μακεδονία –Θράκη, ενόψει της 83ης ΔΕΘ, θα επισκεφτεί το Σάββατο 8/9 την Καβάλα κλιμάκιο βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποτελούμενο από τους Σταύρο Καλαφάτη (Αναπληρωτή Τομεάρχη Εξωτερικών), Λευτέρη Αυγενάκη (Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής) και Άννα Καραμανλή, (Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού), με την παρουσία και του Βουλευτή του Νομού Νίκου Παναγιωτόπουλου (Τομεάρχη Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει:
(Πρωί)
Στις 10:30  επίσκεψη στο Δημαρχείο Καβάλας.
Στις 11:15  επίσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας.
Στις 12:30  συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας

(Απόγευμα)
Στις 18:30 συνάντηση και σύσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Καβάλας με τους φορείς: Εμπορικό Επιμελητήριο Καβάλας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας, Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, ΕΑΣ Καβάλας και ΕΑΣ Παγγαίου.
Στις 19:30 κεντρική εκδήλωση- ομιλία στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» με θέμα: «Στο δρόμο για τη 83η ΔΕΘ: Δυναμικά και με εξωστρέφεια, συνδιαμορφώνουμε με τους πολίτες την επόμενη μέρα»!.
Στις 21:00 συνεδρίαση ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας παρουσία του κλιμακίου.