Το πρόγραμμα της επίσκεψης της Εύας Καϊλή στην Καβάλα

Θα βρίσκεται στην Καβάλα την Κυριακή και εκτός από την συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει, μαζί με τον Ανδρέα Στοϊμενίδη, θα επισκεφτεί συσκευαστήρια σταφυλιών στο Μυρτόφυτο

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ καθώς και επισκέψεις σε συσκευαστήρια σταφυλιών στην περιοχή του Μυρτόφυτου περιλαμβάνει η επίσκεψη στην Καβάλα της Εύας Καϊλή. Η Ευρωβουλευτής θα βρίσκεται στην περιοχή την Κυριακή 9/9, μαζί με το μέλος εκτελεστικής γραμματείας κεντρικής πολιτικής επιτροπής Ανδρέα Στοϊμενίδη, στο πλαίσιο της περιοδείας των στελεχών του ΚΙΝΑΛ στη Βόρεια Ελλάδα.

Το δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής της Καβάλας αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής ότι την Κυριακή 9/9 θα έχουμε στην Καβάλα την Ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΚΕ Ανδρέα Στοϊμενίδη, στα πλαίσια περιοδείας των στελεχών μας στη Βόρεια Ελλάδα, με αφορμή την άνοδο της προέδρου μας Φώφης Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη, όπου θα  επισκεφθεί τη ΔΕΘ και θα μιλήσει στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο τη Δευτέρα 10/919:30.

Πρόγραμμα της Εύας Καϊλή και Ανδρέα Στοϊμενίδη στην Καβάλα
11:00  Συνέντευξη Τύπου στον πάνω όροφο του ΝΟ Καβάλας.
12:30  Μετάβαση στο Μυρτόφυτο για να επισκεφθούν κατά σειρά τα συσκευαστήρια σταφυλιών των Γεώργιου Κατσαγγιώτη και Ιωάννη Μιντζίλη.
13:30  Μετάβαση στη Φωληά για να επισκεφθούν το συσκευαστήριο σταφυλιών των Αφων Χρυσανίδη».