Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα μιλήσει για την e justice

Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, με την ιδιότητα του τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. θα τοποθετηθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση με θέμα την «Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη – E Justice» διοργανώνει ο Τομέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος δράσεων και εκδηλώσεων του κόμματος, ενόψει της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Στην εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), θα επιχειρηθεί μία διεπιστημονική, αλλά και πολιτική προσέγγιση των ζητημάτων που αφορούν στην Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη, ως μοχλός βελτίωσης της λειτουργίας και της πρόσβασης στη Δικαιοσύνη, αλλά και ως τρόπος ενίσχυσης της εμπιστοσύνης του πολίτης προς αυτήν.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθεί με ομιλία, ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης,  Κωνσταντίνος Καραγκούνης, ενώ το πάνελ των ομιλητών συμπληρώνεται από τους:

– Δημήτριο Ασκούνη, Καθηγητή, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ΕΜΠ

– Γεώργιο Καρβέλη, Διευθυντή Λύσεων Ηλ/κής Διακυβέρνησης, Ινστιτούτο για την Δικαιοσύνη & την Ανάπτυξη του EPLO

– Δημήτριο Παρλίτση, Msc, Προϊστάμενο στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης Προγραμματισμού & Αναπτυξιακών Μελετών του ΔΣΘ.