«Επίθεση» από άγνωστο άτομο στον Γιώργο Καλαντζή στο κέντρο της Καβάλας

Ο τέως υπουργός κατέθεσε μήνυση, ενώ η Αστυνομία ερευνά την εμπλοκή και περισσότερων ατόμων στο επεισόδιο-Ανακοίνωση στήριξης στον κ. Καλαντζή από τον Μακάριο Λαζαρίδη, ο οποίος καταδίκασε το περιστατικό

Φραστική επίθεση δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2018 ο τέως υπουργός και βουλευτής Καβάλας, Γιώργος Καλαντζής, στο κέντρο της Καβάλας. Συγκεκριμένα, ένα άτομο πλησίασε τον τέως υπουργό, αποκαλώντας τον «προδότη» και στη συνέχεια αποχώρησε. Ο κ. Καλαντζής κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ενώ εκφράζει την πεποίθηση ότι πρόκειται για υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, με την Αστυνομία να ερευνά αν εμπλέκονται κι άλλα άτομα στο περιστατικό.

Ανακοίνωση στήριξης από τον Μακάριο Λαζαρίδη

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης καταδίκαζε την επίθεση την οποία δέχτηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, υπουργός και βουλευτής Καβάλας, εκφράζοντας την συμπαράστασή του με την εξής δήλωση:

«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Καλαντζής. Επικοινώνησα μαζί του και του εξέφρασα τη συμπαράστασή μου. Εκφράζω την πεποίθηση ότι η Ελληνική Αστυνομία θα φτάσει άμεσα στους δράστες και θα τους παραπέμψει στη Δικαιοσύνη».