Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας παίρνει θέση για την επίθεση κατά του Γιώργου Καλαντζή

Οι βουλευτές Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου καταδικάζουν απερίφραστα την επίθεση, «παρά το γεγονός ότι η ΝΔ σώπασε στην αντίστοιχη επίθεση στον Γιώργο Παπαφιλίππου», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Μορφίδης

Με δυο αναρτήσεις τους, οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου καταδικάζουν τη φραστική επίθεση την οποία δέχτηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Καλαντζής στο κέντρο της Καβάλας (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ), με τον κ. Μορφίδη να σχολιάζει επιπροσθέτως ότι «δυστυχώς, η ΝΔ σώπασε στην αντίστοιχη επίθεση στον Γιώργο Παπαφιλίππου. Εμείς δεν θα σωπάσουμε».

Η δήλωση του Κώστα Μορφίδη

Καταδικάζω απόλυτα και απερίφραστα την επίθεση φασιστοειδών στον Γιώργο Καλαντζή. Τέτοιες πρακτικές είναι μακριά από τα δημοκρατικά ιδεώδη που υπηρετούμε. Γίνεται αντιληπτή, μετά και από την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Παπαφιλίππου, η αναγκαιότητα καταδίκης από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, τέτοιων συμπεριφορών, χωρίς “ναι μεν αλλά”. Δυστυχώς, η ΝΔ σώπασε στην αντίστοιχη επίθεση στον Γιώργο Παπαφιλίππου. Εμείς δεν θα σωπάσουμε. Γιατί ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής.

Η δήλωση του Γιώργου Παπαφιλίππου

Καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη φασιστική επίθεση κατά του Γιώργου Καλατζή.Οι δημοκρατικοί πολίτες της Καβάλας και όλης της Ελλάδας καθώς και όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου θα πρέπει να καταδικάσουν απερίφραστα αυτή τη φασιστική επίθεση και να ορθώσουν το ανάστημά τους για την αποτροπή παρόμοιων βίαιων περιστατικών,που τραυματίζουν τη δημοκρατία.