ΚΚΕ Καβάλας: Να απομονωθούν οι νοσταλγοί του Μεταξά και οι υμνητές του Χίτλερ

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Καλαντζής από ακροδεξιούς

Στην εκστρατεία καταδίκης της φραστικής επίθεσης που δέχτηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, από ακροδεξιούς, ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής, συμμετέχει και η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνεται η ανάγκη να απομονωθούν οι νοσταλγοί του Μεταξά και οι υμνητές του Χίτλερ, τους οποίος χαρακτηρίζει τσιράκια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ καταδικάζει τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής από φασιστοειδή.

Ο λαός και η νεολαία της Καβάλας χρειάζεται με την πάλη τους να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Μεταξά, τους υμνητές του Χίτλερ και του φασισμού, τα τσιράκια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων καθώς και το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά, τους συντηρεί και τους χρησιμοποιεί ως ιδεολογικό και κατασταλτικό μηχανισμό».