ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου: Διαψεύδει τους «ευσεβείς πόθους» ορισμένων

Ανακοίνωση της οργάνωσης μελών του κυβερνώντος κόμματος στο δήμο Παγγαίου εν όψει την επικείμενων δημοτικών εκλογών

Την απόφαση της να συμμετέχει ενεργά στις εξελίξεις, στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές κάνει γνωστό με ανακοίνωση της η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγγαίο, τονίζοντας ότι σε λίγο καιρό θα κάνει γνωστή την πρόταση της για την διοίκηση στο δήμο. Η ανακοίνωση αυτή προκλήθηκε από διάφορες φήμες και διαρροές που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, που όπως επισημαίνεται αποτελούν «ευσεβείς πόθους» αυτών που τις διαδίδουν και προφανώς έχουν να κάνουν με την πιθανότητα μη αυτόνομης καθόδου στις επερχόμενες εκλογές στο Παγγαίο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ του δήμου Παγγαίου

«Στο προσεχές διάστημα θα καταθέσουμε συνολική πρόταση για τη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου»

«Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί για το κόμμα και την κυβέρνηση του ΣΎΡΙΖΑ κεντρικό πυλώνα για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την πρόοδο της χώρας.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Παγγαίου έχει δηλώσει ότι στην πορεία προς τις Δημοτικές εκλογές θα έχει πρωταρχικό ρόλο στις εξελίξεις και στο προσεχές διάστημα θα καταθέσει συνολική πρόταση για τη διοίκηση του Δήμου.

Μια διοίκηση  που θα είναι ο εκφραστής ενός μετώπου απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, την ακροδεξιά , τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τον ρατσισμό, τον εθνικισμό και την πατριδοκαπηλία! Με συνεχή και συνεπή υπεράσπιση των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Φήμες και διαρροές που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, σχετικές με το θέμα, δεν αποτελούν παρά «ευσεβείς πόθους» και προσπάθεια παραπληροφόρησης».