«Κατεβάζει» ανεξάρτητο συνδυασμό για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ο Κώστας Ζαγναφέρης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και ένα από τα παλαιότερα στελέχη της ΝΔ, θα διεκδικήσει τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στις προσεχείς εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με δήλωση την οποία διένειμε στα ΜΜΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κώστας Ζαγναφέρης ανακοίνωσε την επίσημη υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Ο Κώστας Ζαγναφέρης είναι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και ένα από τα παλαιότερα στελέχη της ΝΔ. Εκλέχτηκε Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γιώργου Παυλίδη, ενώ υπήρξε υποψήφιος βουλευτής σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η δήλωση Ζαγναφέρη

Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία). Στόχος μας είναι το ξεκόλλημα από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ.Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας. Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας. Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας.

*Φωτογραφίες: maxitisthrakis.blogspot.com