Μακάριος Λαζαρίδης για διοίκηση Νοσοκομείου Καβάλας: Αδιάφοροι ή ανίκανοι…

Σφοδρή επίθεση του Συμβούλου Επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ στη διοίκηση του Ιδρύματος με αφορμή την ανεκπλήρωτη επιθυμία των διοργανωτών του 5ου Kavala Night City Run να βοηθήσουν το Ογκολογικό Τμήμα

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης για το γεγονός ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας δεν απάντησε στους διοργανωτές του 5ου Kavala Night City Run οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν το Ογκολογικό Τμήμα (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι θλιβερό το γεγονός ότι η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας αρνήθηκε να απαντήσει στους διοργανωτές του 5ου Kavala Night City Run που προσφέρθηκαν να καλύψουν ανάγκες και ελλείψεις με στόχο να κάνουν λίγο καλύτερη τη ζωή των καρκινοπαθών της περιοχής μας. Παρά τις οχλήσεις τους, η διοίκηση του νοσοκομείου, εδώ και  20 μέρες, απέφυγε κάθε απάντηση με αποτέλεσμα να αποσυρθεί το αίτημα για χορηγία στο Νοσοκομείο της πόλης. Είτε για ανικανότητα πρόκειται είτε για αδιαφορία, οι ευθύνες της διοίκησης είναι τεράστιες. Αυτούς όμως επιλέγει και αυτούς διορίζει το δίδυμο Ξανθός-Πολάκης».