Συνάντηση Μητσοτάκη-Μέτιου βάζει τέλος στα σενάρια για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη του κόμματος-Επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη και με τον Κώστα Ζαγναφέρη για να κάνει σαφείς τις προθέσεις του κόμματος

Συναντήσεις με τους υποψηφίους Περιφερειάρχες τους οποίους θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο αντίστοιχα είχε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Οκτωβρίου 2018 ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει η iefimerida.gr, με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του βουλευτή, Γιώργου Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία «κλείδωσαν» πλέον όλες οι υποψηφιότητες των υποψήφιων Περιφερειαρχών της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη, Απόστολος Τζιτζικώστα, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η ΝΔ αντιμετωπίζει τις Περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.

Επαφές και με τον Κώστα Ζαγναφέρη

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και ένα από τα παλαιότερα στελέχη της ΝΔ, Κώστα Ζαγναφέρη, ο οποίος εσχάτως εξεδήλωσε την πρόθεσή του να «κατέβει» ως υποψήφιος Περιφερειάρχης στην ΠΑΜ-Θ (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ).

Πληροφορίες θέλουν τον κ. Μητσοτάκη να καθιστά σαφείς τις προθέσεις του κόμματος ως προς το «χρίσμα» στην Περιφέρεια, με σκοπό να «τελειώνει» το θέμα και να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενόψει των εκλογών, ούτως ώστε η ΝΔ να δώσει τη «μάχη» με ενότητα και σύμπνοια.