Το «ευχαριστώ» Μέτιου για τη στήριξη της ΝΔ-Δήλωση στήριξης από Παναγιωτόπουλο και ΝΟΔΕ ΑΜ-Θ

«Μπαράζ» δηλώσεων στήριξης από στελέχη του κόμματος, μετά την επίσημη ανακοίνωση του «χρίσματος» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά στον Χρήστο Μέτιο

Μετά και την επίσημη στήριξη της υποψηφιότητάς του για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ από τη Νέα Δημοκρατία (διαβάστε σχετικά εδώ), ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ηγεσία του κόμματος για την εμπιστοσύνη την οποία έδειξε προς το πρόσωπό του, με μια λιτή ανακοίνωση: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η στήριξη της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας. Ευχαριστώ τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη».

Δήλωση στήριξης και από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Λιτή δήλωση στήριξης έκανε και ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Στηρίζω την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Προέχει πάνω απ’ όλα η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές».

Η κοινή δήλωση των ΝΟΔΕ της ΑΜ-Θ

Αργά το απόγευμα της Τρίτης 23 Οκτωβρίου 2018 κοινοποιήθηκε και δήλωση στήριξης των προέδρων των ΝΟΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην υποψηφιότητα Μέτιου. Αυτή αναφέρει: «Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα προ ολίγου, ο κ. Χρήστος Μέτιος έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ως πρόεδροι των ΝΟΔΕ Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου χαιρετίζουμε τη στήριξη αυτή και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και το μέλλον που η Περιφέρειά μας δικαιούται και αξίζει. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο κοινό αγώνα!».

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του «χρίσματος» της ΝΔ στον Χρήστο Μέτιο, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην επιλογή του κόμματος (διαβάστε την ανακοίνωση Λαζαρίδη εδώ).