Λευτέρης Αυγενάκης: Η ΝΔ είναι ενωμένη γύρω από το πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έστειλε μήνυμα ενότητας από την Κομοτηνή και άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι θα διαγραφούν από το κόμμα όσοι προσπαθήσουν να τη διαταράξουν

Τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον νυν Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου 2018 από την Κομοτηνή ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Παρόντων των τριών βουλευτών της ΝΔ σε Έβρο, Καβάλα και Δράμα, των πέντε προέδρων των ΝΟΔΕ ΑΜ-Θ, του Συμβούλου Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, αλλά και του ίδιου του κ. Μέτιου, ανακοινώθηκε κι επίσημα η απόφαση του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία ελήφθη μετά από πολλές ενδοπαραταξιακές ζυμώσεις.

Όπως αναφέρει ο xronos.gr, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε πως η ΝΔ είναι ενωμένη γύρω από το πρόσωπο του κ. Μέτιου και κάλεσε τους αντιδρώντες να συστρατευθούν σε κοινό αγώνα. Αν δεν συστρατευθούν, βεβαίως, άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι θα διαγραφούν από το κόμμα.

*Οι φωτογραφίες είναι του Νίκου Σπιτσέρη