Κάλεσμα πανελλαδικής… εμβέλειας για την Ημέρα Κάστανου από τον Μακάριο Λαζαρίδη [βίντεο]

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έκανε αναφορά στη μεγάλη γιορτή του δήμου Παγγαίου, «εκμεταλλευόμενος» τη φιλοξενία του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή του Αντ1 «Καλημέρα Ελλάδα»

Στην εκπομπή του Αντ1 «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου 2018 ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, κληθείς, μαζί με άλλους προσκεκλημένους στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, να σχολιάσει την επικαιρότητα.

Κι ενώ το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε στο στούντιο, ο κ. Λαζαρίδης, για να χαλαρώσουν τα πνεύματα, άδραξε την ευκαιρία και κάλεσε τον κ. Παπαδάκη στην Ημέρα Κάστανου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 από τις 11:00 στο κατάφυτο Καστανόδασος της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου του δήμου Παγγαίου, «διαφημίζοντας» μ’ αυτόν τον τρόπο μέσα από ένα Μέσο Ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας τη μεγάλη γιορτή του Παγγαίου. Επικαλέστηκε, δε, τη στρατιωτική θητεία του κ. Παπαδάκη στην Ελευθερούπολη, για να δώσει την «πάσα» στην πρόσκληση στο Παλαιοχώρι.

Δείτε το σχετικό βίντεο