ΝΟΔΕ Καβάλας: Μία λέξη μόνο, κύριε Παπαφιλίππου: Ντροπή!

Η τοπική Νέα Δημοκρατία βάλλει κατά του βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ για τον δημόσιο «καυγά» με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Γραμμένο με αφορμή την ονοματοδοσία των Σκοπίων

Με αφορμή μια δημόσια διένεξη μεταξύ του βουλευτή Καβάλας, Γιώργου Παπαφιλίππου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Γιώργου Γραμμένου, η οποία προκλήθηκε γύρω από την ονοματοδοσία των Σκοπίων, η ΝΟΔΕ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα εναντίον του βουλευτή Καβάλας, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «θράσος να επιτεθείτε απρόκλητα, με την ξεδιάντροπα καθεστωτική αριστερίζουσα νοοτροπία, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καβάλας

Κύριε Παπαφιλίππου, είναι γνωστό ότι η κυβέρνησή σας έδωσε τη Μακεδονική ταυτότητα, τη Μακεδονική γλώσσα και την ονομασία Μακεδονία στα γειτονικά Σκόπια. Αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα είναι ότι ένας «Μακεδόνας» σαν εσάς, με καταγωγή από τη Θάσο, γη Μακεδονίας, μπορεί να υπερασπίζεται τόσο ξεδιάντροπα και χωρίς καμία αίσθηση του τι πράττει, το εθνικό ξεπούλημα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μας το κάνατε γνωστό όταν είχατε το θράσος να επιτεθείτε απρόκλητα, με τη καθεστωτική νοοτροπία που βλέπουμε να έχετε αναπτύξει όλοι οι «Αριστεροί», στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, κ. Γιώργο Γραμμένο, ο οποίος έκανε το προφανές: υπερασπίστηκε την ελληνικότητα της Μακεδονίας, έναντι της κρατικής τηλεόρασης που εκτρέφετε εσείς και η κυβέρνησή σας, όταν ανερυθρίαστα αποκάλεσαν Μακεδονική την ομάδα των Σκοπίων σε αγώνα χάντμπωλ.

Δηλαδή ο κ. Γραμμένος δέχθηκε δημόσια επίθεση από εσάς γιατί έκανε ό,τι θα έκανε κάθε Έλληνας και κάθε Μακεδόνας. Υπερασπίστηκε την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μία λέξη μόνο, κύριε Παπαφιλίππου: Ντροπή! Κι ένα ερώτημα: Πόσο πιο χαμηλά μπορείτε να πέσετε για να περισώσετε μία κυβέρνηση που μετρά μέρες στην εξουσία; Και μια απορία: Για πόσο ακόμη είναι υποχρεωμένοι οι Καβαλιώτες να ανεχθούν τη καθεστωτική νοοτροπία με την οποία τους αντιμετωπίζετε; Ξεδιάντροπα καθεστωτική αριστερίζουσα νοοτροπία.