Μακάριος Λαζαρίδης: «Το Νοσοκομείο Καβάλας δεν είναι τσιφλίκι του κ. Καρασσαβόγλου»

Δήλωση του συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ με αφορμή τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για αυθαιρεσίες στις προσλήψεις συμβασιούχων στο Νοσοκομείο Καβάλας

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, για τις μεθοδεύσεις του διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Αναστάσιου Καρασσαβόγλου στις προσλήψεις συμβασιούχων που καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι μεθοδεύσεις που προωθεί για τις προσλήψεις 100 ατόμων στο Νοσοκομείο Καβάλας ο διοικητής του – γνωστός εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ – παραβιάζουν κατάφορα τη νομιμότητα, έχουν ήδη προκαλέσει παρέμβαση του Εισαγγελέα και επιβάλλεται να σταματήσουν άμεσα.

Ο κατάλογος των δήθεν επιτυχόντων που εστάλη στο ΑΣΕΠ – όπως τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ – είναι πλασματικός και ως εκ τούτου προϊόν εγκληματικής πράξης.

Το γεγονός ότι στην τριμελή επιτροπή επιλογής των συμβασιούχων συμμετείχε και ο ίδιος και στη συνέχεια ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του νοσοκομείου κλήθηκε να κάνει έλεγχο νομιμότητας στην εισήγηση της επιτροπής, αποδεικνύει την καθεστωτική του νοοτροπία.

Ας καταλάβει επιτέλους τόσο ο κ. Καρασσαβόγλου όσο και οι προϊστάμενοί του κύριοι Ξανθός και Πολάκης ότι τα νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι τους.

Για όποια αυθαιρεσία διαπραχθεί θα είναι όχι μόνο πολιτικά, αλλά και ποινικά υπόλογοι».