Νίκος Παναγιωτόπουλος: Κάποιες φορές, κ. Τσίπρα, η σιωπή είναι… χρυσός

Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, με αφορμή την υπόθεση Ριχάρδου, χαρακτήρισε ως «επικίνδυνη την εικόνα ενός πρωθυπουργού να εκδίδει δικαστικές αποφάσεις από τη Βουλή»

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την υπόθεση Ριχάρδου εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, ως «επικίνδυνη την εικόνα ο πρωθυπουργός να εκδίδει δικαστικές αποφάσεις από τη Βουλή, παρεμποδίζοντας εν τέλει τη διαλεύκανση μίας ύποπτης υπόθεσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Η όλη υπόθεση θα ήταν για γέλια, αλλά δυστυχώς είναι πολύ σοβαρή και ανησυχητική. Από τη μία οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους λειτούργησαν με ασυγχώρητη επιπολαιότητα και ερασιτεχνισμό. Από την άλλη, η εικόνα ενός πρωθυπουργού που εκδίδει δικαστικές αποφάσεις από το βήμα της Βουλής, παρεμβαίνοντας στη Δικαιοσύνη και παρεμποδίζοντας τη διαλεύκανση μιας ύποπτης υπόθεσης, είναι ανεπίτρεπτη και επικίνδυνη. Κάποιες φορές, κ. Τσίπρα, η σιωπή είναι χρυσός.