Νίκος Παναγιωτόπουλος: Συναντήσεις εργασίας για θέματα του Λιμενικού Σώματος

Για τα προβλήματα της υποστελέχωσης στη Θάσο και την μετεγκατάσταση της 2ης περιφερειακής διοίκησης που εδρεύει στην Καβάλα συζήτησε με τους εκπροσώπους της Ένωσης Λιμενικού σώματος Ανατολικής Μακεδονίας, ο βουλευτής ΝΔ Καβάλας

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας είχε στο πολιτικό του γραφείο στην Καβάλα ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ν. Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, την περασμένη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική συζήτηση για θέματα που έθεσαν υπόψη του Βουλευτή οι εκπρόσωποι της Ένωσης Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, Μανώλης Βαλσαμάς, Πρόεδρος,  Νίκος Αλεξανδρίδης, Αντιπρόεδρος, Νίκος Σιδερίδης, Γενικός Γραμματέας, Θανάσης Τσελέπης, Ταμίας και Σωτήρης Κατσίνας, Μέλος.

Ως σημαντικότερης προτεραιότητας επισημάνθηκαν τα θέματα της υποστελέχωσης του Λιμενικού Σώματος στο νησί της Θάσου και της στέγασης – μετεγκατάστασης της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος που εδρεύει στην Καβάλα.

Για το ζήτημα της αναζήτησης στέγης για την 2η Περιφερειακή Διοίκηση, ο Παναγιωτόπουλος είχε επίσης συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον Κώστα Χατζηαντωνίου, Μέλος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, καθώς και με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καβάλας, Ηλία Κιοσσέ, ο οποίος επέδωσε στον Βουλευτή σχετικά έγγραφα που έχει αποστείλει στο Υπουργείο Ναυτιλίας και άλλες εμπλεκόμενες Υπηρεσίες.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος πρόκειται να θέσει υπόψη του Υπουργού Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη, τις πτυχές και τις λεπτομέρειες των θεμάτων, στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Υπουργού.