Θόδωρος Μουριάδης σε άσπρο-μαύρο. Μια άλλη «εικόνα» για την επικοινωνία [φωτογραφίες]

Δείτε τη διαφορετική φωτογραφική «πρόταση» για την προεκλογική καμπάνια του επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου

Κόντρα στις «επιταγές» και τους κανόνες του πολιτικού μάρκετινγκ και της επικοινωνίας που «θέλουν» τους υποψήφιους πολιτικούς να προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα από τη «δύναμη» και τους συμβολισμούς των χρωμάτων, ο Θόδωρος Μουριάδης επιλέγει το ασπρόμαυρο.

Το απόγευμα της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου 2019 είδαν το «φως» οι πρώτες προεκλογικές φωτογραφίες του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού Σύγχρονος Δήμος και δεν θυμίζουν σε τίποτε… εκλογές! Ίσως αυτό τις κάνει και ξεχωρίζουν.

Ο Θόδωρος Μουριάδης φωτογραφήθηκε στο σπίτι του, στην Παναγία, από τον Καβαλιώτη φωτογράφο Γιάννη Γκουζίδη ο οποίος έγραψε σχετικά:

«Φωτογραφίζοντας ένα πορτρέτο, έχεις την ευθύνη να μεταφέρεις την αλήθεια στον κόσμο… Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να ξεφύγεις από την απλή καταγραφή των χαρακτηριστικών ενός ατόμου… και να αποτυπώσεις την ψυχή… Θέλει να γνωρίσεις, να κατανοήσεις και να μπορέσεις να πιάσεις την αλήθεια που έχει να σου πει κάθε πρόσωπο… Γνώρισα έναν άνθρωπο εύστροφο, με ζωηρό νεανικό πνεύμα, με όρεξη και διάθεση να σε βοηθήσει να αντιληφθείς τον τρόπο που σκέφτεται και να κατανοήσεις την οπτική του πλευρά… έναν άνθρωπο με υπομονή και συνάμα ντροπαλό και ταπεινό… Ευχαριστώ πολύ τον κ. Μουριάδη που μου άνοιξε το σπίτι του, που στάθηκε με ειλικρίνεια μπροστά στον φακό μου και με άφησε να αποτυπώσω αλήθειες…»