Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Μια «δυνατή» υποψηφιότητα για τον Χρήστο Μέτιο στην Καβάλα

Ο νεαρός επιχειρηματίας και μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας Παύλος Τσουμάκης «κατεβαίνει» στις εκλογές με την παράταξη του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Οι συζητήσεις του Χρήστου Μέτιου με προσωπικότητες που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξής του για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου καλά κρατούν εδώ και καιρό. Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ θέλει να πετύχει μια ουσιαστική και όχι συγκυριακή ανανέωση της σύνθεσης της ομάδας του και έτσι «βολιδοσκοπεί» νέα πρόσωπα που έχουν κάτι να «πουν» στις τοπικές κοινωνίες αλλά και που να είναι σε θέση να προσφέρουν την επομένη των εκλογών.

Για την Περιφερειακή Ενότητα της Καβάλας πολλά ονόματα έχουν κατά καιρούς ακουστεί. Σύφωνα με πληροφορίες μία από τις υποψηφιότητες που έχουν οριστικά «κλειδώσει» για το ψηφοδέλτιο Μέτιου είναι αυτή του Παύλου Τσουμάκη.




Ο νεαρός Καβαλιώτης επιχειρηματίας (συνδιοικεί την οικογενειακή βιομηχανική επιχείρηση Φρειδερίκος ΑΕ), εκλεγμένος στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας με την παράταξη του Κίμωνα Παπαδόπουλου και πρόεδρος του Τμήματος Μεταποίησης φέρεται να είπε το οριστικό «ναι» στην πρόταση του Περιφερειάρχη την περασμένη Δευτέρα στην ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας για την Επιχειρηματικότητα (από όπου και η σχετική φωτογραφία) και στην οποία ήταν ομιλητής (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).