Μάκης Παπαδόπουλος: «Τι συμβαίνει με τα οικονομικά του Δήμου;»

Αναλυτική πληροφόρηση για τα διαθέσιμα του δήμου Καβάλας, μετά από δημοσίευμα που κάνει λόγο για «τρύπα» ενός εκατομμυρίου ευρώ στο ταμείο, ζητάει με επιστολή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μου»

Επιστολή στην διοίκηση του δήμου Καβάλας απέστειλε ο συνδυασμός του Μάκη Παπαδόπουλου με την οποία ζητάει να πληροφορηθεί τα υπόλοιπα των ταμειακών διαθέσιμων, αλλά και τον αναλυτικό λογαριασμό του ταμείου του δήμου. Αφορμή αποτέλεσμα διαδικτυακό δημοσίευμα ιστοσελίδας της Καβάλας που κάνει λόγο για «τρύπα» στο ταμείο του δήμου που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, η οποία καλύφθηκε με χρήματα της ΣΑΤΑ που προορίζονταν για δημοτικά έργα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μου»

«Η διοίκηση του Δήμου ξοδεύει μεγάλα ποσά σε ρουσφέτια και «εξυπηρετήσεις», αδιαφορώντας για τις ανάγκες των δημοτών»

«Από σημερινή δημοσίευση τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας, πληροφορούμαστε ότι:

  •     η διοίκηση του Δήμου ξόδεψε χρήματα που προορίζονταν για τα τεχνικά έργα για να πληρώσει υποχρεώσεις σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, και μάλιστα χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  •     το ταμείο του Δήμου έχει «τρύπα» που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ εξαιτίας της σπατάλης που κάνει εδώ και καιρό η Δημοτική Αρχή ενόψει και των δημοτικών εκλογών.

Για το λόγο αυτό, στείλαμε σήμερα επιστολή στη διοίκηση του Δήμου ζητώντας με συγκεκριμένα στοιχεία τα εξής:

  • τα Υπόλοιπα Ταμειακών Διαθεσίμων και Ισοδυνάμων αυτών του Δήμου Καβάλας (καταθέσεων όψεως, προθεσμίας, ληγμένων τοκομεριδίων κ.ά.) κατά τη σημερινή ημερομηνία.
  • τον Αναλυτικό Λογαριασμό του Ταμείου του Δήμου Καβάλας μέχρι τη σημερινή ημερομηνία.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές η σημερινή διοίκηση του Δήμου ξοδεύει μεγάλα ποσά σε ρουσφέτια και «εξυπηρετήσεις», αδιαφορώντας για τις ανάγκες των δημοτών. Η επιλογή της να πληρώσει δαπάνες εκδηλώσεων με χρήματα που έπρεπε να δοθούν σε τεχνικά έργα μιλάει από μόνη της».