Δήμος Καβάλας: Προσφιλής τακτική του Μάκη Παπαδόπουλου οι συκοφαντίες και τα ψεύδη!

Αιχμηρή απάντηση του δήμου Καβάλας στον επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» για τις καταγγελίες περί «τρύπας» 1 εκατ. ευρώ στο ταμείο του δήμου

Λιτή και ιδιαιτέρως αιχμηρή ήταν η απάντηση της διοίκησης του δήμου Καβάλας στην ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου, που με αφορμή δημοσίευμα τοπικού ΜΜΕ περί «τρύπας» που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ στο ταμείο του δήμου, ζητάει να πληροφορηθεί τα ταμειακά διαθέσιμα. Στην απάντηση του ο δήμος Καβάλας κάνει λόγο για επίθεση λάσπης από τη μεριά του δημοτικού συμβούλου, που αποτελεί προσφιλή τακτική του καθώς και για άγνοια, μιας και όπως τονίζει αυτά που καταγγέλθηκαν ότι έγιναν, δεν μπορούσαν να γίνουν, ούτε και με απόφαση δημοτικού συμβουλίου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του δήμου Καβάλας

«Αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν, ούτε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου»

«Σε ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης κατά την προσφιλή του τακτική, προχώρησε για μια ακόμη ο φορά ο δημοτικός Σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος, του «Τόπου της Ζωής μας», συνεργαζόμενος βέβαια με «αγαπημένα» μέσα ενημέρωσης.

  • Ο Δήμος Καβάλας δεν έχει πληρώσει καμία εκδήλωση με χρήματα τα οποία προοριζόταν για εκτέλεση τεχνικών έργων.Κάτι δεν τέτοιο δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει ούτε και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  • Το ταμείο του Δήμου Καβάλας δεν εμφανίζει κανένα απολύτως έλλειμμα.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος σε ένα πράγμα επιδεικνύει συνέπεια: Στην άγνοια του, την ακαταλληλότητα του και την τακτική λάσπης».