Η ώρα του (Αλέξη) Πολίτη για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ…

Ο γιατρός και γενικός γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας αποδέχτηκε την «πρό(σ)κληση» του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου και «κατεβαίνει» ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του

Στον δρόμο προς τις περιφερειακές εκλογές, η ενίσχυση του ψηφοδελτίου του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου, γίνεται με τρόπο σταθερό, αλλά και «ηχηρό», μετά και την προσθήκη ενός νέου μέλους από την Καβάλα στην οικογένεια της περιφερειακής παράταξης.

Πρόκειται για τον Επιμελητή Πνευμονολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, γενικό γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και δημοσιογράφο, Αλέξη Πολίτη, ένα δραστήριο μέρος της κοινωνίας της Καβάλας και μάλιστα με ετερόκλητες ενασχολήσεις. Ο ίδιος, όπως σχολιάζει στο λιτό μήνυμά του, με αφορμή την υποψηφιότητά του, έχει ως στόχο να μετουσιώσει σε πράξεις την αγάπη του για τον τόπο του, μέσα από την προσφορά στα κοινά, ευχαριστώντας, παράλληλα, τον κ. Μέτιο «για την τιμητική πρό(σ)κληση και για τους απτούς στόχους του».

Το μήνυμα του Αλέξη Πολίτη

Η Καβάλα από την πρώτη κιόλας στιγμή αποτέλεσε για ‘μένα τον ορισμό της ευλογημένης γης, μιας μάνας γης, που όπως κάθε στοργική μητέρα, έτσι κι αυτή προσφέρει τα μέγιστα και πιο πολύ από αυτά, στα παιδιά της. Ήλιος, θάλασσα, βουνά, αμπελώνες, ελιές, χρώματα, βάρκες, ο αέρας, το χώμα, εικόνες πολλές, εικόνες μαγικές, εναλλάσσονται σε μια αλληλουχία θεόσταλτη, συνυπάρχουν τόσο αρμονικά και συνθέτουν το φιλμ της ζωής όλων μας, όλων όσων έχουμε την τύχη να ζούμε στα σπλάχνα του υπέροχού μας τόπου.

Δεν θα αναλωθώ σε λόγια, ούτε σε πολιτικές/πολιτικάντικες κενές αερολογίες.

Μετά από πολλά χρόνια καθημερινής τριβής με τον τόπο μου, τις χαρές και τα προβλήματά του, και λόγω της τεράστιας αγάπης που τρέφω για αυτόν, ήρθε η ώρα θαρρώ του (Αλέξη) Πολίτη, η ώρα να τολμήσω το επόμενο βήμα και να προσπαθήσω να προσφέρω τα μέγιστα, αν οι συμπολίτες μου το επιτρέψουν στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές στις οποίες και θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση» για την τιμητική πρό(σ)κληση και για τους απτούς στόχους του, οι οποίοι έκαναν πιο εύκολη την απόφασή μου αυτή.

ΥΓ1: Πολύ μικρό πολιτικό σχόλιο: Η περιφερειακή ανάπτυξη και κατ’ επέκταση συνείδηση επιτυγχάνεται μέσα από κοινωνικές, εμπορικές, θεσμικές και οικονομικές επαφές των πολιτών ολόκληρης της Περιφερειακής μας Ενότητας, από την Τούζλα μέχρι τον Έβρο. Μέσα από κοινές ιστορικές αναφορές και καταβολές παράδοσης. Και μοιραία μέσα από πολιτικές, που ενισχύουν όλα τα παραπάνω.

ΥΓ2: Καλό, ήρεμο, παραγωγικό, πολιτισμένο αγώνα σε όλους τους υποψηφίους, ανεξάρτητα από συνδυασμούς και ιδεολογίες. Είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, παρά αυτά που μας χωρίζουν.