Περιφερειακές εκλογές 2019: Με νέα πρόσωπα «χτίζεται» το ψηφοδέλτιο Μέτιου στην Καβάλα

Και ο Ιορδάνης Αγγελιάδης δηλώνει «παρών» στο προσκλητήριο του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και της Περιφερειακής Αναγέννησης

Ριζική θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η ανανέωση του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Αναγέννησης για τις εκλογές του Μαΐου 2019. Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, επικεφαλής της παράταξης και εκ νέου υποψήφιος έχει «στοχεύσει» -και πετύχει- να εντάξει στις λίστες του νέα πρόσωπα στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας που, μέχρι στιγμής, δίνουν τον τόνο της προεκλογικής προσπάθειας αλλά και της επόμενης μέρας στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Αν και επίσημες ανακοινώσεις από τον ίδιο τον Χρήστο Μέτιο δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής έχουν «διαρρεύσει» τρεις υποψηφιότητες: 1. Ο εν ενεργεία Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ Κώστας Αντωνιάδης (διαβάστε σχετικά εδώ), 2. ο επιχειρηματίας και μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας Παύλος Τσουμάκης (εδώ) και 3. ο ιατρός και γενικός γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Αλέξης Πολίτης (εδώ).

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019 στη «λίστα Μέτιου» για την Καβάλα προστέθηκε ένα ακόμη όνομα, αυτό του Τοπογράφου Μηχανικού Τ.Ε. και Συμβούλου Επιχειρήσεων-Ακίνητης Περιουσίας Ιορδάνη Αγγελιάδη.

Ο ίδιος έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του στο facebook:

«Στην πρόσκληση του Χρήστου Μέτιου, Περιφερειάρχη ΑΜΘ και επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης δεν μπορούσα να είμαι απών. Ειδικά στη συγκεκριμένη συγκυρία, η επικράτηση των υποψηφίων που στηρίζονται από τη ΝΔ είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη ώστε να δοθεί το στίγμα για την τελική επικράτηση στη μητέρα των μαχών που θα είναι οι εθνικές εκλογές. Η συμμετοχή μου δε, είναι άκρως τιμητική, όταν αφορά μια περιφερειακή παράταξη που έχει παράξει σημαντικό έργο στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Η συμμετοχή νέων ανθρώπων θα εμπλουτίσει αυτή την προσπάθεια με νέες ιδέες και οράματα για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της Περιφέρειάς μας».

Ποιος είναι ο Ιορδάνης Αγγελιάδης

  • Απόφοιτος  του ΤΕΙ  Αθήνας του Τμήματος Τοπογράφων Μηχανικών.
  • Αντικείμενο δραστηριότητας: Παροχή Επιχειρηματικών Συμβουλών- Εκπόνηση Οικονομοτεχνικών Μελετών Αναπτυξιακού Νόμουυρωπαϊκών Προγραμμάτων. 
  • Εργάζεται από το 1993 σε Εταιρίες Συμβούλων Επιχειρήσεων και από το 2000 έως 30.6.2008 στη MASTER HELLAS ΣΥΛΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε
  • Υπεύθυνος για την εκπόνηση μελετών για ένταξη ιδιωτικών επενδύσεων σε χρηματοδοτικά πλαίσια (Αναπτυξιακός Νόμος 2601/98, κοινοτικές πρωτοβουλίες προγράμματα του  Β΄και Γ΄ΚΠΣ)
  • Διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα ανάπτυξης και χρηματοδότησης ΜΜΕ καθώς και στον τομέα αναπτυξιακών μελετών για διάφορους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  • Ήταν  επίσης υπεύθυνος μηχανογραφικής υποστήριξης του γραφείου της Καβάλας.
  • Από το 2009 διατηρεί επιχείρηση με αντικείμενο το Real Estate στην περιοχή της Καβάλας με εξειδίκευση στην παρουσίαση, διαπραγμάτευση και πώληση Τουριστικών ακινήτων, εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας, ανακαινίσεις κατοικιών καθώς και διαχείριση ενοικιάσεων τύπου Airbnb.
  • Μελος ΔΣ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΝ) Καβαλας.
  • Πρώην Υπεύθυνος Οργάνωσης ΝΟΔΕ Καβάλας.
  • Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ΑΜ-Θ Μητρώου Στελεχών Νέας Δημοκρατίας.