Διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί διαφωνίας Τσανάκα–Ιωσηφίδου για την αξιοποίηση του παλαιού Νοσοκομείου

Ανακοίνωση του δήμου Καβάλας που χαρακτηρίζει δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας ως κακόβουλο και καταδικασμένο να πέσει στο κενό

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο δήμος Καβάλας δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας της Καβάλας που αναφέρει ότι υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στην δήμαρχο και την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στο θέμα της αξιοποίησης του παλαιού Νοσοκομείου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτήρισε το δημοσίευμα αυτό κακόβουλο και τόνισε ότι είναι καταδικασμένο να πέσει στο κενό. Επισήμανε δε ότι μπορεί να επηρεάσει την ενότητα της δημοτικής παράταξης που βρίσκεται στην διοίκηση του δήμου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του δήμου Καβάλας

«Τέτοια δημοσιεύματα είναι καταδικασμένα να πέσουν στο κενό…»

«Δημοσίευμα σε ηλεκτρονική εφημερίδα της Καβάλας,  αναφέρει ότι η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, διαφωνεί με την Πρόεδρο της «Δημωφέλεια» Αναστασίας Ιωσηφίδου, στο ζήτημα της αξιοποίησης του παλιού Νοσοκομείου. Το δημοσίευμα αυτό το διαψεύδουμε κατηγορηματικά και έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

Η σημερινή προγραμματισμένη επίσκεψη της Δημάρχου μαζί με τον πρύτανη του ΤΕΙ στον χώρο του παλιού Νοσοκομείου, είχε ως αντικείμενο τη διερεύνηση αξιοποίησης προς όφελος του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του υπό συνένωση με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, των εγκαταστάσεων του γυάλινου κτιρίου όπου λειτουργούσαν οι διοικητικές υπηρεσίες του πρώην νοσοκομείου. Καμιά συζήτηση δεν έγινε για το παλιότερο κυρίως κτίριο του παλιού νοσοκομείου, για το οποίο ο Δήμος Καβάλας εμμένει στην κατάρτιση προγραμματικής σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο για την αξιοποίηση του.

Επομένως δημοσιεύματα που προσπαθούν να ενσπείρουν διχόνοια ή να υπονοήσουν διαφωνίες μεταξύ της Δημάρχου και της Προέδρου της «Δημωφέλεια», είναι κακόβουλα και ως εκ τούτου καταδικασμένα να πέσουν στο κενό και δεν επηρεάζουν την ενότητα της δημοτικής μας παράταξης».