Θ. Μουριάδης για Δ. Τσανάκα: Για να εξυπηρετήσει τους φίλους της κάνει προσλήψεις, για τον Αμυγδαλεώνα όμως όχι…

Έντονη κριτική του επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος» για την διακοπή λειτουργίας του δημοτικού καταστήματος του Αμυγδαλεώνα, λόγω συνταξιοδότησης της υπαλλήλου που εργαζόταν εκεί

Η διακοπή λειτουργίας του δημοτικού καταστήματος του Αμυγδαλεώνα λόγω της συνταξιοδότησης της μοναδικής υπαλλήλου που εργαζόταν εκεί μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, αποτέλεσε το αντικείμενο της έντονης κριτικής που άσκησε ο Θόδωρος Μουριάδης στην δήμαρχο Καβάλας. Ο επικεφαλής του «Σύγχρονου Δήμου» κατηγορεί την Δήμητρα Τσανάκα για αδυναμία πρόβλεψης απλών καθημερινών προβλημάτων και επισημαίνει με νόημα ότι ενώ οι προσλήψεις για την εξυπηρέτηση φίλων στο δήμο Καβάλας έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο για την περίπτωση του Αμυγδαλεώνα επικαλείται έλλειψη προσωπικού.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού του Θόδωρου Μουριάδη

«Αδύναμη να σχεδιάσει και να προβλέψει την αντιμετώπιση απλών καθημερινών καταστάσεων…»

«Με αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι εδώ και λίγες ημέρες το γραφείο της πρώην κοινότητας του Αμυγδαλεώνα δεν διαθέτει προσωπικό, καθώς η μοναδική υπάλληλος που εργαζόταν σε αυτό αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης. Η κ. Τσανάκα και οι συνεργάτες της γνώριζαν εδώ και καιρό αυτήν την εξέλιξη και δεν έκαναν απολύτως τίποτε, ώστε να βρουν αντικαταστάτη ή μία διάδοχη λύση, ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα και της ευρύτερης περιοχής.

Κατά συνέπεια, το συγκεκριμένο κατάστημα που εξυπηρετούσε τους κατοίκους του Αμυγδαλεώνα αλλά και της ευρύτερης περιοχής οδηγείται σε διακοπή λειτουργίας, όπως με κυνικότητα ομολόγησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ελλείψει προσωπικού, την ίδια στιγμή που οι προσλήψεις στον Δήμο Καβάλας προς εξυπηρέτηση φίλων, γνωστών και συγγενών της κ. Τσανάκα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, γινόμαστε μάρτυρες της αδυναμίας της κ. Τσανάκα να σχεδιάσει, να προβλέψει και να αντιμετωπίσει απλές καταστάσεις και προβλήματα της καθημερινότητας. Ευτυχώς για όλους μας, οι ημέρες και τα έργα της απερχόμενης διοίκησης που μας οδήγησαν σε σωρεία αρνητικών επιπτώσεων, τελειώνουν σε λίγους μήνες. Ο Αμυγδαλεώνας πρέπει να διαθέτει στελεχωμένο δημοτικό κατάστημα για να μπορεί να εξυπηρετεί με αμεσότητα τους χιλιάδες κατοίκους του. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει και θα γίνει».