Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ζυγού: Μπηχτές για τα νιτρικά στο νερό και το έργο ύδρευσης

Η Κίνηση κάνει λόγο για προσπάθεια παραπληροφόρησης και πολιτικής εκμετάλλευσης ενός από τα πιο σοβαρά προβλήματα του χωριού και προτείνει την πραγματοποίηση ανοιχτής σύσκεψης με τη συμμετοχή όλων των τοπικών συνδυασμών

Για προσπάθεια παραπληροφόρησης και πολιτικής εκμετάλλευσης ενός από τα πιο σοβαρά προβλήματα του χωριού, αυτό της ύδρευσης κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ζυγού και προτείνει τη διοργάνωση ανοιχτής ομιλίας κατά την οποία θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους για το θέμα όλοι οι τοπικοί συνδυασμοί οι οποίοι θα πάρουν μέρος στις δημοτικές εκλογές.

Η ανακοίνωση της Κίνησης

Με αφορμή κάποιες τοποθετήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του προέδρου του χωριού μας κ. Λεωνίδα Βουδούρη, όσον αφορά τα επίπεδα των νιτρικών στο νερό, καθώς επίσης και την εξέλιξη των διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου σύνδεσης από της πηγές Κεφαλαρίου, προτείνουμε την οργάνωση ανοιχτής ομιλίας-παρουσιάσεις των θέσεων όλων των ΤΟΠΙΚΩΝ συνδυασμών που θα πάρουν μέρος στις επόμενες εκλογές. Σαν τοπική κοινωνία έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι και μπορούμε και έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους για την οργάνωση μια τέτοιας συνέλευσης. Για μία ακόμη φορά, ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα του χωριού μας γίνετε αντικείμενο παραπληροφόρησης και πολιτικής εκμετάλλευσης με στόχο να κρυφτεί η αδιαφορία του Δήμου. Αν κάνουνε λάθος στα παραπάνω, εδώ θα είμαστε να δεχτούμε διευκρινήσεις και να αγωνιστούμε για το καλύτερο.