Θόδωρος Μουριάδης σε πρώτο ενικό: Ποιος είμαι, γιατί θέλω να γίνω δήμαρχος [βίντεο]

Εν αρχή ην τα πρόσωπα: Δείτε το σύντομο «προφίλ» που ανέβασε στα Κοινωνικά Δίκτυα ο επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου

Τον προσωπικό του χώρο επέλεξε ο Θόδωρος Μουριάδης για να δώσει διαδικτυακά το προσωπικό του στίγμα ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου 2019. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και οι συνεργάτες του ετοίμασαν μια σύντομη βίντεο-ιστορία που στο ένα λεπτό περίπου που διαρκεί «περιέχει» μέσα της τα βασικότερα βιογραφικά στοιχεία του επικεφαλής της παράταξης καθώς και το «γιατί» ο ίδιος θέλει να εκλεγεί πρώτος πολίτης της Καβάλας, με βασικό «συστατικό» το πρόσωπο.

«Ο Σύγχρονος Δήμος είναι πρόσωπα», σημειώνεται στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook και instagram), «έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις παθογένειες και τα προβλήματα της Καβάλας, με χαμόγελο, καινοτόμες ιδέες και πάνω απ’ όλα υπευθυνότητα και διάθεση για αλλαγή.




Ένα από αυτά τα πρόσωπα είμαι κι εγώ, ο Θόδωρος Μουριάδης, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας. Είμαι κι εγώ κομμάτι αυτής της πόλης και ένας από αυτούς που γεννήθηκαν και διάλεξαν να ζουν εδώ, γνωρίζοντας τα προβλήματά αλλά και τις δυνατότητές της.

Με κάθε Καβαλιώτη και Καβαλιώτισσα σχεδιάζουμε το μέλλον του Δήμου μας, το μέλλον μιας σύγχρονης πόλης που θα μας κάνει όλους υπερήφανους».

Δείτε το βίντεο Μουριάδη