Ο Θόδωρος Μουριάδης έχει πρόταση για την πεσμένη γέφυρα [βίντεο]

Άμεσα μέτρα για την «ανακούφιση» των κατοίκων και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στα ανατολικά της Καβάλας προτείνει ο υποψήφιος δήμαρχος

Επειδή η μελέτη και η αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη η γέφυρα μπροστά από το παλιό (κάτω) Νοσοκομείο θα πάρει το λιγότερο δύο χρόνια, ο Θόδωρος Μουριάδης καταθέτει δημόσια τη δική του πρόταση που, αν υλοποιηθεί, θα μπορέσει άμεσα να λειτουργήσει ευεργετικά για την πόλη.

Ο επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου και υποψήφιος δήμαρχος ζητά εδώ και τώρα «λύσεις ρεαλιστικές, πρακτικές, που αποσκοπούν στην άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών» και αποτυπώνει την πρότασή του σε βίντεο που ανέβασε στα Κοινωνικά Δίκτυα:

Πεσμένη γέφυρα – Άμεσα μέτρα

«Ένας δήμαρχος οφείλει να περπατά στην πόλη του, να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου που υπηρετεί και να διαπιστώνει δια ζώσης τα σημεία εκείνα, στα οποία χρειάζεται να παρέμβει, ώστε να δώσει λύσεις. Η πεσμένη γέφυρα, μπροστά από το παλιό νοσοκομείο της Καβάλας, είναι ένα ζήτημα, το οποίο, δυστυχώς, μας επηρεάζει ακόμη κι αν δεν έχουμε οπτική επαφή μαζί του. Αυτό δείχνει και τη σημασία του προβλήματος.

Θέλουμε την Καβάλα λειτουργική, φιλική και προσβάσιμη για όλους. Δε θα συνεχίσουμε να μένουμε θεατές μπροστά σε ένα καίριο ζήτημα που αφορά τη λειτουργία του (ήδη επιβαρημένου) οδικού δικτύου της πόλης μας.

Αναλαμβάνουμε δράση με λύσεις ρεαλιστικές, πρακτικές, που αποσκοπούν στην άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ένας Σύγχρονος Δήμος θέλει τις γέφυρες που ενώνουν και όχι αυτές που εξυπηρετούν μικροπολιτικά παιχνίδια».