Μακάριος Λαζαρίδης: Η επικοινωνία με τον κόσμο περνάει σε άλλη… διάσταση

Το νέο site του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας με τη ΝΔ μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες, τις συνεντεύξεις και την αρθρογραφία του για κρίσιμα θέματα που αφορούν την Καβάλα και την ελληνική κοινωνία

Η επικοινωνία του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας με τη ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, αποκτάει και μια άλλη… διάσταση, μέσα από τη νέα του προσωπική ιστοσελίδα από την οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί κανείς για τις δράσεις του κ. Λαζαρίδη, αλλά και να επικοινωνήσει μαζί του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «συστήνοντας» το νέο του site: «Εκεί, θα βρείτε συγκεντρωμένες τις θέσεις μoυ, το όραμά μου και τις απόψεις μου για την Καβάλα. Παράλληλα, τις καθημερινές μου δραστηριότητες, τις συνεντεύξεις και την αρθρογραφία μου για τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία. Επίσης τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία, την υγεία, την παιδεία. Το όραμα και το σχέδιο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για να επιστρέψει η πατρίδα μας στην κανονικότητα».

Επισκεφτείτε [εδώ] τη νέα ιστοσελίδα του Μακάριου Λαζαρίδη